Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech - Revista Ferma
3 minute de citit

Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech

Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech
Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech

Andermatt Biocontrol România a organizat luna trecută prima ediţie a sesiunii „EcoAdvance Agritech”. Un eveniment care a reuşit să unească specialişti din reţeaua de distribuţie şi consultanţi ai fermierilor.

Sub deviza „EcoAdvance Agritech” – înâlnire profesională organizată în data de 8 februarie 2024 la Phoenicia Grand Hotel din Bucureşti – am pregătit o serie de instruiri tehnice menite să aducă la curent cele mai recente soluţii de biocontrol din portofoliul nostru extins, precum şi al partenerilor noştri de încredere.

În cadrul sesiunii, cei prezenţi au putut interacţiona direct cu partenerii Andermatt România, care au prezentat soluţii adaptate pentru agricultura ecologică, dar şi pentru cea convenţională. De la discuţii interactive, la prezentări tehnice, fiecare moment a fost marcat de entuziasm şi dorinţa comună de a învăţa împreună.

Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech

SOLUȚIILE DE BIOCONTROL ALE ANDERMATT

La acest eveniment de lansare a sesiunii „EcoAdvance Agritech” s-au prezentat şi produsele de protecţie a plantelor biologice din portofoliul Andermatt:

  • NeemAzal®-T/S: insecticid biologic, pe bază de extras de azadiractină, care controlează eficient un spectru larg de dăunători (afide, tripşi, omizi, musculiţa albă, acarieni, etc.) fără a afecta organismele benefice.
  • RhizoVital®: biostimulator ce conţine inoculantul bacterian de ultimă generaţie care asigură o creştere puternică şi sănătoasă a plantelor, oferind randament ridicat şi toleranţă la stres.
  • Blossom®Protect: fungicid biologic pentru prevenirea şi combaterea focului bacterian, bolilor de depozit şi moniliozei la pomii fructiferi.
  • Botector®: fungicid biologic pentru prevenirea şi combaterea putregaiului cenuşiu destinat culturilor de viţă de vie, căpşuni şi tomate.
  • De asemenea, în portofoliul companiei Andermatt România se pot găsi şi alte produse cu aceleaşi caracteristici: Madex®Top, VitiSan®, Fytosave®, Fytosol®, Spruzit®, Sluxx®HP.

Inovare şi colaborare la EcoAdvance Agritech

HRANĂ SĂNĂTOASĂ ȘI MEDIU SĂNĂTOS

Utilizarea acestora în conformitate cu recomandările tehnice pot aduce multiple beneficii în culturile fermierilor.

Din ce în ce mai mulţi consumatori solicită alimente fără reziduuri şi produse în conformitate cu standarde care respectă mediul înconjurător. Noi, cei de la Andermatt, permitem producerea de alimente sănătoase, menţinând în acelaşi timp un mediu sănătos.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultaţi site-ul: www.andermatt.ro

logo andermatt romania rgb Inovare şi colaborare la EcoAdvance AgritechCINE SUNTEM?

Grupul Andermatt este specializat în dezvoltarea şi producţia de produse biologice destinate pentru protecţia plantelor, casă şi grădină, apicultură şi zootehnie, având ca deviză „Hrană sănătoasă şi Mediu sănătos, pentru toţi”. Andermatt Group AG are sediul central în Grossdietwil, Elveţia şi a fost fondată de dr. Martin Andermatt şi dr. Isabel Andermatt în 1988. De atunci, compania a devenit una dintre cele mai importante companii de protecţie biologică a plantelor la nivel mondial, cu 10 unităţi de producţie, 25 de subsidiare şi cu o reţea de peste 100 de distribuitori.

un articol de

MATEI GHERASIM

Product manager culturi speciale

Andermatt Biocontrol România

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →