4 minute de citit

Servicii şi produse marca Agroland

Agroland Professional Farm, divizia pentru ferme a companiei, oferă fermelor soluţii individualizate. Gama de produse cuprinde înlocuitori de lapte, furaje concentrate starter, creştere și finisare, premixuri vitamino-minerale, acidifianţi, captatori de micotoxine, inoculanţi, produse pentru balotat şi înfoliat, produse pentru igiena mulsului şi diverse accesorii pentru alăptare, adăpare şi furajare.

Servicii si produse marca Agroland 2_b

Managementul furajării

Furajarea, una dintre cele mai importante activităţi dintr-o fermă zootehnică, implică un consum uriaş de resurse şi, în final, este decisivă pentru rezultatele finale de producţie, starea de sănătate şi fertilitatea animalelor. Produsele Agroland sunt special concepute pentru a satisface nevoile energo-proteice, de vitamine și macro şi microelemente pentru fiecare categorie de animale. În plus, echipa Agroland Professional Farm se implică proactiv prin activităţi de consultanţă atât pentru programe de lotizare-furajare, cât şi pentru realizarea furajelor.

 

Specialiști în nutriție

„Noi mergem pe teren ca echipă de nutriţie, nu ca vânzători. Oferim produse cu servicii incluse. În urma analizei furajelor şi în funcţie de capacitatea tehnică, de tehnologia din fermă şi de stocul de furaje al fermierului, oferim produse personalizate pentru a aduce plusvaloare. Nu dorim să impunem un concept prestabilit”, ne-a declarat Dan Robasciuc, director general Agroland Professional Farm.

 

MooFeed Top – noua linie de produse Agroland

Pentru a derula programe eficiente de nutriţie, specialiştii Agroland Professional Farm au lansat noua linie de produse marcă înregistrată MooFeed Top. Pe lângă gama de furaje complementare complete pentru toate categoriile de bovine, gama MooFeed – furaje complentare concentrate (CC) a fost gândită să acopere majoritatea nevoilor de nutriţie a vacilor de lapte şi a bovinelor de carne.

 Servicii si produse marca Agroland 3_b

”În funcţie de condiţiile specifice fiecărei ferme, noi recomandăm produsele care să aducă plusvaloare şi fermierul să câştige în final. Am început să vindem furaje CC sub brandul MooFeed şi în curând vom lansa şi gama MooClean – soluţii de igienă în special pentru fermele de vaci pentru lapte.” –  DAN ROBASCIUC, Director general Agroland Professional Farm


Rețete personalizate

Furajele MooFeed sunt realizate dintr-un mix de suplimente nutriţionale care, pe lângă faptul că aduc un plus de valoare raţiei furajere, simplifică şi uşurează utilizarea lor, eliminând multe dintre erorile de furajare pentru anumite ingrediente care nu se dozează corect. „Pe lângă produsele ready-made/gata pregătite, în anumite situaţii cu ajutorul gamei MooFeed putem să personalizăm reţetele pentru fiecare fermă în parte. O altă noutate pe care o pregătim o reprezintă suplimentele sursă de energie rapidă, cu glicerină şi etilenglicol, pentru vaci”, a mai spus Dan Robasciuc.

Produsele MooFeed furaj complementar CC conţin surse de proteină, premixuri vitamino-minerale, surse de energie protejate ruminal, surse de uree cu degradare lentă, captatori de micotoxine, carbonat de calciu, bicarbonat de sodiu, sare şi altele.

 

Avantajele MooFeed

  • Flexibilitate în concepţie: se pot crea produse personalizate pentru fiecare fermă în parte şi pentru fiecare categorie de animale, în funcţie de nutrienţii necesari, cât şi de baza furajeră disponibilă local.
  • Mod de administrare foarte uşor: datorită ratei mari de includere nu trebuie realizate preamestecuri, acestea se pot adăuga direct în mixerul care realizează amestecul unic furajer.
  • Se elimină erorile de administrare: în loc să se folosească 4-10 produse diferite, se utilizează un singur produs.

 

Explozie a vânzărilor

Evoluţia comercială a Agroland Professional Farm a cunoscut o creştere exponenţială imediat după blocajul cauzat de pandemie. ”Poate surprinzător, dar am avut o explozie serioasă a vânzărilor, iar 2022 este un an fenomenal pentru noi. Probabil, Agroland Professional Farm va încheia cu o cifră de afaceri minim dublă faţă de anul trecut. Ne bazăm pe vânzări sănătoase pe termen lung, însoţite de servicii de calitate. Aducem plusvaloare şi am câştigat încrederea fermierilor care continuă să lucreze cu noi. Nu ne limităm doar la analize de furaje, participăm activ la întocmirea raţiilor furajere şi suntem preocupaţi de managementul nutriţiei, cu monitorizarea şi ajustarea continuă a raţiilor, lotizări şi formare de grupe de animale. Oferim inclusiv servicii în teren pentru producerea furajelor de volum, suculente, semifânuri şi silozuri. Mergem în ferme, direct în teren. În plus, venim şi cu pachete care includ plase şi folii, inoculanţi, tot ceea ce este necesar pentru producerea de furaje de calitate”, a încheiat Dan Robasciuc.

 

un articol de

GHEORGHE GHIȘE

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →