O fermă din Anglia, aparținând aceleiași familii de peste 100 de ani, a fost scoasă la mezat - Revista Ferma
2 minute de citit

O fermă din Anglia, aparținând aceleiași familii de peste 100 de ani, a fost scoasă la mezat

ferma, bio, lactate, Anglia
foto: Halls

 

O fermă de produse lactate bio, din comitatul Shropshire, întinsă pe aproape 200 de acri ( 1 acru = 4,047 mp ), a fost scoasă la vânzare, prin licitație informală, după ce a fost în proprietatea aceleiași familii, timp de peste un secol, informează publicația farminguk.com. 

Proprietatea se numește Hall Farm și aparține fraților Andrew și Roger Bebb, a căror familie deține ferma din anul 1917.

Prețul orientativ este de 3,25 milioane de lire sterline, oferta incluzând 194 de acri de pășuni, două case, clădiri tradiționale și moderne.

Directorul Agenției imobiliare Halls, James Evans, a spus că vânzarea fermei le oferă potențialilor cumpărători o „oportunitate fără precedent de a achiziționa o unitate de produse lactate și animale crescute în sistem ecologic extrem de productive”.

Casele au oferit, de asemenea, oportunități de locuit pentru mai multe generații, de cazare pentru personal, de închiriere de vacanță sau de închiriere asigurată, a spus el.

„Așezate în jurul curților betonate, clădirile tradiționale au potențial de schimbare a utilizării, în timp ce clădirile moderne includ o sală de muls, magazii libere, silozuri și platformă de gunoi de grajd”.

Pășunile fertile, în principal de gradul 3, dețin statutul organic din 2001 și se află într-un singur bloc, despărțit de un drum de acces.

Citește și: Englezii își vând terenurile agricole, ca să facă bani sau să scape de datorii

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →