Un nou produs T-LINE, marca Titan Machinery - Revista Ferma
3 minute de citit

Un nou produs T-LINE, marca Titan Machinery

Un nou produs T LINE marca Titan Machinery 1 Un nou produs T-LINE, marca Titan Machinery

Titan Machinery lansează în premieră un nou produs marcă proprie T-LINE, respectiv AdBlue®, care va deservi la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență toate categoriile de mașini și utilaje, indiferent de marcă sau aplicație.

Titan Machinery România, parte a grupului american Titan Machinery Inc, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de utilaje agricole și de construcții din lume, anunță lansarea în premieră a unui nou produs marcă proprie T-LINE, respectiv AdBlue®, care va deservi la cele mai înalte standarde de calitate și eficiență toate categoriile de mașini agricole, pentru construcții, autocamioane și autoturisme, indiferent de marcă sau aplicație.

De asemenea, acest nou produs adăugat în portofoliul T-LINE va deservi cu prioritate utilajele mixte ale tuturor fermierilor și constructorilor care doresc să-și păstreze calitatea tehnică a mașinilor pe care le exploatează.

Un nou produs T LINE marca Titan Machinery 2 Un nou produs T-LINE, marca Titan Machinery

CONSUM CU 5% MAI MIC

AdBlue® este o soluție apoasă, pe bază de uree (32,5%) și apă dionizată (67.5%), pentru motoarele diesel cu sistem SCR (reducere catalitică selectivă), pentru reducerea noxelor. Este un lichid incolor, limpede și cu miros ușor înțepător de amoniu. De asemenea, AdBlue® reduce consumul de combustibil cu până la 5%.

6 RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:

  1. Cu acest produs nu se alimentează rezervorul de combustibil, ci doar rezervorul special pentru AdBlue®.
  2. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
  3. Nu reumpleți recipientul și nu îl folosiți pentru alte lichide. Păstrați produsul doar în ambalajul original.
  4. Păstrați ambalajul curat și bine închis, ferit de razele solare.
  5. Produsul nu este clasificat drept periculos în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1272/2008, privind clasificarea, etichetarea și ambalarea substanțelor și amestecurilor.
  6. După utilizare se recomandă colectarea selectivă a deșeurilor, cod deșeu produs 06.10.99, cod deșeu ambalaj 15.01.02.

Un nou produs T LINE marca Titan Machinery 3 Un nou produs T-LINE, marca Titan Machinery

CUM POATE FI ACHIZIȚIONAT?

AdBlue® este produs în Uniunea Europeană și certificat de către VDA (n.red. Asociația Germană a Industriei Auto). Este ambalat în bidoane de plastic de 20 de litri și va fi distribuit în țară de Titan Machinery România prin cele 14 Reprezentanțe din Teritoriu și prin Echipele de Vânzări Piese de Schimb.

Pentru mai multe informații legate de disponibilitate, prețuri, specificații tehnice sau altele, vă rugăm să contactați reprezentanții zonali Titan Machinery România pentru PIESE DE SCHIMB, accesând link-ul: www.titanmachinery.ro/pagina/contact, respectiv punctul de lucru cel mai apropiat de dumneavoastră.

Odată cu lansarea sa, noul produs T-LINE – AdBlue® intră în promoție, compania noastră oferind un preț de 3.59 LEI/LITRU.

 

un articol de

Departamentul de Comunicare

Titan Machinery România

mai multe pe această temă

www.titanmachinery.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →