Tinerii ca ea trebuie susținuți, oriunde s-ar afla! „VISUL MEU este să am propria mea FERMĂ” - Revista Ferma
3 minute de citit

Tinerii ca ea trebuie susținuți, oriunde s-ar afla! „VISUL MEU este să am propria mea FERMĂ”

Emily Hanson tanar fermier din UK Tinerii ca ea trebuie susținuți, oriunde s-ar afla! „VISUL MEU este să am propria mea FERMĂ”
Credit foto @Farmers Guardian

Emily Hanson are 18 ani, este studentă la Colegiul Barnsley și este din South Yorkshire, UK.

”Chiar dacă nu am avut norocul să cresc la o fermă, pasiunea mea pentru agricultură a fost întotdeauna evidentă, încă de la o vârstă fragedă”, își începe tânăra povestea.

LUCREAZĂ ÎN FERME DE LA 11 ANI!

”Călătoria mea în lumea animalelor a început la vârsta de 11 ani, când am început să fac voluntariat la școala primară Goldthorpe din Barnsley pentru a lucra cu animalele de fermă, pentru o perioadă de trei ani”, spune Emily pentru Farmers Guardian.

La 14 ani a început să lucreze pentru unchiul ei la o fermă de porci, devenind astfel conștientă de toată munca grea și dedicarea pe care fermierii o depun în fermele lor.

TEORIE ȘI PRACTICĂ, REȚETA UNUI BUN PROCES DE ÎNVĂȚARE!

În prezent studiază Agricultura la Colegiul Barnsley. ”Este o experiență uimitoare. Fiecare zi este diferită iar experiența de învățare practică este incredibilă și îmi oferă o înțelegere profundă a tot ceea ce presupune creșterea animalelor.

În prezent, lucrez cu mai multe specii de animale, inclusiv porci, oi, lame, vaci, capre și păsări de curte, și am învățat să pun accent pe sănătatea și bunăstarea lor. Când voi fi mare, vreau să am propria mea fermă de ovine”, mărturisește tânăra.

Unii oameni au dobândit aceste abilități crescând la o fermă, dar Emily Hanson le învață la colegiu și face practică în ferme, ceea ce îi oferă ”pachetul complet” pentru a deveni, în viitor, un bun fermier!

CONȘTIENTĂ DE PROVOCĂRILE DIN AGRICULTURĂ. DAR ASTA NU O OPREȘTE DIN DRUMUL EI!

”În ciuda numeroaselor satisfacții oferite de agricultură, aceasta vine cu mai multe provocări, inclusiv preocupările actuale legate de mediu, constrângeri financiare și oameni care încearcă să schimbe agricultura.

Fermierii joacă un rol crucial în susținerea mediului prin producția de alimente și gestionarea durabilă a terenurilor. Ei se confruntă adesea cu o lipsă de recunoaștere și compensație financiară pentru munca și dedicarea lor față de industrie.

În ciuda acestor provocări sunt hotărâtă să-mi urmez visul de a deține o fermă în viitor, unde să pot produce furaje și să cresc oi”, afirmă cu hotărâre tânăra de doar 18 ani.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →