Rural Plant la Banat Agralim - Revista Ferma
2 minute de citit

Rural Plant la Banat Agralim

Rural Plant este dealer în judeţele Timiş şi Caraş-Severin pentru tractoarele Solis: Solis 26 CP Facelift, Solis 50 CP Facelift şi noul Solis 75 CP CRDI.
• Tractorul Solis 26 CP Facelift (4×4) are transmisie, cutie de viteză şi punte faţă Carraro, iar motorul este produs de Mitsubishi MVL. Capacitatea de ridicare în tiranţi este de 600 kg, iar acţionarea 4×4, robustă şi puternică, asigură o tracţiune puternică în cazul activităţilor de încărcare frontală şi a altor operaţiuni. Garda la sol de 22,5 cm şi frânele imersate în ulei permit operarea confortabilă chiar şi pe un teren dificil.

Rural Plant la Banat Agralim_b
• Tractorul Solis 50 CP, varianta Facelift, este echipat cu motor Yanmar, tracţiune 4×4, transmisie Carraro şi pompă de injecţie Bosch. Masa tractorului este de 2780 kg fără cabină şi de 3150 kg cu cabină (masa totală), iar capacitatea de ridicare în tiranţi este de 1600 kg.
• Modelul Solis 75 CP are transmisie 4×4 complet sincronizată, servodirecţie şi cutie de viteză mecanică Carraro (12 trepte înainte/înapoi), injecţie Common Rail de la Bosch şi o viteză maximă de 30 km/oră. Greutatea tractorului este de 3200 kg (fără cabină), iar capacitatea de ridicare în tiranţi este de 2500 kg.
Tractoarele Solis pot fi dotate cu încărcătoare frontale, de la cel mai mic de 26 CP şi până la cele de 90 CP, şi beneficiază de 3 ani garanţie sau 1500 ore de funcţionare.

 Marcel Ardelean_b

Marcel Ardelean (foto mijloc), administrator Rural Plant: „Utilajele Solis produse de către Grupul Sonalika (India) sunt tractoare robuste, care şi-au dovedit fiabilitatea în timp. Ne mândrim cu produsul pe care îl vindem. Putem spune că sunt tractoare care «te lasă să dormi liniştit», adică fără teama că vor apărea defecţiuni”.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 10/237 (ediţia 1-14 iunie 2019)

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →