2 minute de citit

Protecţia Consumatorilor a mai ÎNCHIS o PIAŢĂ în Bucureşti!

Alte două pieţe din Capitală – Gorjului şi Titan 2 – Miniş – au mai fost închise miercuri din motive similare de către inspectorii Protecţiei Consumatorilor.

Citiţi şi: Protecţia Consumatorilor a închis două pieţe în Bucureşti!

În urma verificărilor începute în pieţele agroalimentare, în contextul Sărbătorilor Pascale, la SC Piaţa Berceni Sus SRL din Bucureşti s-a constatat că nu sunt respectate normele pentru combaterea virusului Covid-19, prevăzute în Ordonanţa militară nr. 3/2020 referitoare la respectarea distanţei dintre comercianţi, precum şi la prezenţa avertizărilor cu privire la respectarea distantei sociale de 1,5 metri şi nici alte informări legate de Covid-19, inclusiv cele referitoare la prioritatea la cumpărături a persoanelor de peste 65 de ani, în intervalul orar 11:00 – 13:00, arată comunicatul instituţiei.

„Operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, fiind dispusă suspendarea activităţii pieţei până la remedierea deficienţelor”, precizează ANPC.

Acţiunea de control s-a desfăşurat în colaborare cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Poliţia Sectorului 4 Bucureşti. (AGERPRES)

foto ARHIVA FERMA

piata agroalimentara_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →