Prinşi la FURAT DE PORUMB. Unde au dat lovitura hoţii din Galaţi! - Revista Ferma
1 minut de citit

Prinşi la FURAT DE PORUMB. Unde au dat lovitura hoţii din Galaţi!

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti, însoţiţi de un echipaj de jandarmi, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe raza comunei Independenţa, au depistat în flagrant delict şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani, în timp ce sustrăgeau, din remorca unui camion, cereale aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Brăila.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că trei dintre bărbaţi, angajaţi ai firmei care deţinea camionul, ar fi avut o înţelegere prealabilă cu ceilalţi trei, pentru a se întâlni şi a comite fapta respectivă.

Odată cu depistarea persoanelor în cauză, a fost recuperată cantitatea de aproximativ 410 kilograme de porumb, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(sursa: AGERPRES)

Foto ARHIVĂ FERMA

porumb 2018_b

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →