Primele grape rotative Bednar - Revista Ferma
2 minute de citit

Primele grape rotative Bednar

 KATOR Q 3000 PACKER_2_b

Primul model de gamă rotativă Bednar se numește Kator. „Moreni este o afacere de familie, la fel ca a noastră, administrată de Michel Moreni. Compania urmărește cerințele clienților săi și are mai mult de 100 de ani de experiență în producția de mașini agricole. Această cooperare strategică va permite rețelei noastre de vânzări să răspundă mai bine nevoilor clienților actuali și potențiali”, declara Jan Bednář, directorul de vânzărial companiei Bednar.

 

Când vor fi disponibile?

Pentru început, un număr limitat de grape rotative Bednar H3000 de 3 m (rigidă) și Q3000 de 6 m (pliabilă) vor fi disponibile pentru fermierii din Franța și Italia în luna iulie. Pentru celelalte state, primele livrări sunt planificate în primăvara lui 2022.

KATOR HQ 6000 PACKER_1_b

Compania BednarFMTeste specializată în producerea de utilaje pentru cultivarea solului, însămânțare, fertilizare și mulcire şi are acum un portofoliu de produse cu peste 40 de modele de linii de mașini. Datorită legăturii sale strânse cu practica agricolă, Bednar este unul dintre cei mai inovatori producători de mașini agricole, dezvoltând și fabricând mașini cu o valoare adăugată ridicată pentru utilizatorul final.

 

Articol de GHEORGHE GHIȘE

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →