PÂINE pentru COPIII DE LA VALEA PLOPULUI. Oameni cu suflet mare răspund apelului nostru! - Revista Ferma
2 minute de citit

PÂINE pentru COPIII DE LA VALEA PLOPULUI. Oameni cu suflet mare răspund apelului nostru!

BRUTĂRIA RANIA DONEAZĂ COPIILOR PÂINE şi PRODUSE DE PANIFICAŢIE!

Am primit un mesaj din partea Brutăriei RANIA din Bucureşti ai cărei proprietar va DONA pâine, din două în două zile, pentru o lungă perioadă de timp, copiilor de la Valea Plopului. Un GEST şi un efort IMPRESIONANT făcut de un cetăţean cu SUFLET MARE şi care, deşi nu este român la origine, VA ASIGURA produse de panificaţie pentru copiii abandonaţi ai românilor! ÎI MULŢUMIM DIN SUFLET!

CĂUTĂM TRANSPORT PENTRU PÂINE!

Singura problema este că pâinea trebuie transportată, tot la două zile, din Bucureşti în Prahova, la Valea Screzii. Dacă aveţi o maşină funcţională pe care nu o folosiţi şi o puteţi împrumuta pentru acest demers umanitar sau dacă ştiţi pe cineva care ar putea ajuta cu transportul vă rugăm să-l contactaţi pe dnul Cristian Lungu, fermierul care a iniţiat această campanie la tel. 0745025559. MULŢUMIM!

În foarte multe cazuri, hrana zilnică a orfanilor şi copiilor nevoiaşi este asigurată exclusiv din donaţiile de alimente făcute de românii cu suflet mare. Cu toate că suntem greu încercaţi în această perioadă şi fiecare dintre noi face eforturi pentru a-şi asigura cele necesare traiului, APELUL LA UMANITATE al fermierilor, mai ales în condiţii de criză merită ascultat şi urmat.
MULŢUMIM tuturor celor care au răspuns apelului nostru şi au donat alimente pentru copiii de la Valea Plopului!
Campania a fost iniţiată de fermierul Cristian Lungu din Dascălu, judeţul Ilfov pentru cei aproape 800 de copii aflaţi în grija Asociaţiei Pro Vita (sat Valea Screzii, judetul Prahova). Aveţi detalii AICI: FERMIERI CU SUFLET MARE. Au donat alimente pentru câteva sute de copii abandonaţi! şi AICI: CAMPANIE PENTRU COPIII ABANDONAŢI AI ROMÂNIEI. AU NEVOIE DE HRANĂ
 brutaria rania_b

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →