Oferte pentru toate buzunarele la utilaje second-hand la ”Târgul preţului cel bun” 20-22 Octombrie - Revista Ferma
4 minute de citit

Oferte pentru toate buzunarele la utilaje second-hand la ”Târgul preţului cel bun” 20-22 Octombrie

20230921 055208196 iOS Oferte pentru toate buzunarele la utilaje second-hand la ”Târgul preţului cel bun” 20-22 Octombrie

Zeci de tractoare şi alte echipamente agricole vor putea fi achiziţionate la preţuri extrem de avantajoase în cadrul evenimentului care va avea loc în al treilea weekend din luna octombrie.

Piaţa utilajelor agricole second-hand din România este una extrem de dinamică şi am putea spune că se află chiar în plină expansiune, date fiind circumstanţele pe care le traversăm, cu creşteri de preţ la materii prime, blocaje în ceea ce priveşte aprovizionarea şi, mai ales, criza generată de războiul din Ucraina. În tot acest context, SIGMA România va organiza în zilele de 20, 21 şi 22 octombrie un mega eveniment la Drajna, judeţul Călăraşi, unde vor fi expuse spre vânzare tractoare, combine şi alte echipamente agricole la mâna a doua, dar care sunt în perfectă stare de funcţionare, multe dintre ele având puține ore de lucru.

Înregistrează-te până pe 19 octombrie și beneficiezi de 500 euro reducere din prețul afișat! Click pe link: https://www.saracakis.ro/evenimente/targul-pretului-cel-bun

Cel mai bun preţ, fără alte negocieri

Implicat în organizarea acestui târg este Marian Martinescu, manager al diviziei second-hand în cadrul companiei SIGMA, de la care am aflat că nu doar tractoarele şi combinele mărcii Massey Ferguson vor fi scoase la vânzare în cele trei zile de expoziţie, ci şi maşini şi echipamente purtând sigla altor producători. „În general, şi nu doar acum, fermierii se uită la preţ. Sunt foarte chibzuiţi când vine vorba de investiţii. Ştim cât de greu le este în această perioadă şi tocmai de aceea am venit cu ideea organizării unui astfel de eveniment, pe care noi l-am intitulat «Târgul preţului cel bun». A fost gândit ca un sprijin pentru agricultori. De aceea, vrem să dăm cât mai jos preţurile, astfel încât să nu mai fie nevoie de negocieri”, ne-a explicat Marian.

sh event Oferte pentru toate buzunarele la utilaje second-hand la ”Târgul preţului cel bun” 20-22 Octombrie

Oferte pentru toate buzunarele

Pe lângă maşinile şi utilajele la mâna a doua, în târg vor fi expuse combine, tractoare şi implemente utilizate în demonstraţiile pe care reprezentanţii SIGMA le-au susţinut anul acesta cu diferite ocazii. Acestea nu sunt noi, dar nici nu au multe ore lucrate. O opţiune extrem de interesantă pentru clienţii care doresc să cumpere nişte echipamente care au până în 300 de ore de funcţionare, fără să plătească cât pentru un utilaj nou. De asemenea, vor exista şi echipamente noi, în special implemente, dar şi tamburi de irigat, la preţuri extrem de avantajoase, promit organizatorii evenimentului programat în al treilea weekend din octombrie.

500 de euro discount pentru înscrierea online

Ponderea cea mai mare o vor avea tractoarele. Cei interesaţi vor avea de unde alege pentru că vor fi scoase la vânzare tractoare de la 100 CP şi până la 350 CP. Iar dacă discutăm de uzura fizică, trebuie menţionat faptul că în general tractoarele care vor fi expuse la târg au între 5.000 şi 10.000 de ore. „În această perioadă a anului, cele mai căutate sunt tractoarele de puteri mari. Cel puţin asta am putut constata analizând cererea şi oferta prin programul buy-back. Pe de altă parte, pe fermier îl interesează să cumpere cât mai ieftin şi vrea să ştie cât mai exact care este starea tractorului”, a precizat Marian Martinescu.

Există şi varianta preînregistrării pe site-ul companiei Sigma, unde dacă veţi completa formularul, veţi obţine automat o reducere suplimentară de 500 de euro din preţul afişat în timpul târgului!

CÂND ȘI UNDE NE VEDEM

Vino la sediul Sigma – Drajna, jud. Călărași, în perioada 22-23 octombrie!

Detalii la T: + 40 21 233 10 64;
office@saracakis.ro;
www.saracakis.ro

logo SIGMA Oferte pentru toate buzunarele la utilaje second-hand la ”Târgul preţului cel bun” 20-22 Octombrie

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →