3 minute de citit

Odată ce am bătut palma suntem toţi o echipă

În spatele activității de vânzări a firmei Himel în România este echipa formată din Liviu Ceclan și Claudiu Negrea. Ei sunt și interfaţa companiei pe piață.

Experiența într-o companie germană de familie

După ce a urmat cursurile Facultăţii de Zootehnie la Cluj-Napoca şi finalizarea studiilor la Universitatea din Hohenheim în Germania, Claudiu Negrea s-a stabilit în regiunea Tübingen și a început să lucreze pentru firma Himel ca director de export, cu responsabilități pentru piețele din Europa de Est.

După 13 ani de activitate în compania germană, Claudiu Negrea nu a uitat Clujul natal şi nici România: „Am dezvoltat în mod deosebit activitatea firmei în zona României, aici sau acolo unde se află patria mamă. Întotdeauna profit şi de numeroasele deplasări în interes de serviciu şi cu fiecare ocazie cu care revin în România îmi face plăcere să îmi descopăr originile şi mă bucur să interacţionez cu clienții și colegii”.

Himel este o companie germană de familie care îşi tratează angajaţii şi clienţii ca pe o mare familie extinsă. „Se oferă încredere şi libertate destul de mare, astfel încât fiecare angajat să desfăşoare activități care îi fac efectiv plăcere”, ne-a povestit Claudiu Negrea.

_CLAUDIU NEGREA, director export Himel_b

„Pe clienţii noi îi invit să se folosească de rețeaua și de portofoliul de produse şi servicii pe care noi le oferim și să devină parte a clubului nostru. Iar cu partenerii noștri existenți sper să ne revedem cu bine!” – CLAUDIU NEGREA, director export Himel

 

Soluți individualizate

Caracterul și valorile lui Claudiu Negrea se suprapun cu cele ale companiei, iar aceasta îi permite să dezvolte şi să extindă cercul de prieteni şi chiar familia. De-a lungul activităţii sale, cele mai importante proiecte au fost dezvoltate în România, Bulgaria sau Slovenia. În acestă din urmă ţară a cunoscut-o şi pe soţia sa, Lidija şi aşa a apărut şi băiatul lor Mark.

În cadrul activităţilor curente, una dintre „plăcerile” lui Claudiu Negrea este găsirea soluţiilor optime pentru ideile de modernizare și cerințele clienţilor: „De multe ori apelăm la portofoliul cu soluții deja gândite și puse în funcțiune. Aceasta este una dintre cheile succesului. Însă, pe lângă experienţa îndelungată a firme, cel mai important factor este modul nostru particular de a interacționa cu clientul pentru găsirea soluţiei individuale care îi aduce cel mai mare beneficiu”, a încheiat Claudiu Negrea.

DATE DE CONTACT

Firma HimelMaschinen GmbH& Co.KG produce instalații și soluții sustenabile pentru dezvoltarea exploatațiilor, înființarea sau modernizarea depozitelor de cereale, FNC-uri cu instalații de peletizare din furaje sau biomasă și sisteme de furajare cu remorci tehnologice.

Detalii puteți obține la tel. +40753.010.750 sau direct pe site-ul companiei himel.de 

 logo HIMEL MASCHINEN

 

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →