Noutăți de marcă John Deere - Revista Ferma
2 minute de citit

Noutăți de marcă John Deere

Pentru 2018, producătorul american pregătește o nouă serie de combine de mare capacitate – S700 (S770, S780, S785 și S790). Unul dintre punctele forte ale noii serii S700 de combine John Deere cu rotor cu flux variabil este opțiunea de echipare cu cea mai recentă variantă a sistemului ICA (Interactive Combine Adjustment). Cunoscut ca ICA 2, noul sistem poate modifica automat diferite setări pentru a optimiza performanța combinei. ICA standard a primit o interfață revizuită, cu acces facil la meniu pentru a simplifica reglarea setărilor (calitatea și pierderile de cereale).

foto-John-Deere_b

În noua cabină fermierii vor observa cea mai evidentă diferență dintre S700 și predecesorul său: noul joystick CommandPro cu până la șapte butoane de comandă rapidă programabile individual, care permit operatorului să personalizeze cele mai utile funcții pentru a le include în interfața ICA. Noul joystick va fi prezent și pe tractoarele JD 6230R și 6250R. Sistemul de codare a culorilor și iluminarea din spate a comenzilor vor ajuta utilizatorii să se adapteze la noul sistem.
O altă noutate este terminalul GSD 4600, care funcționează ca un dispozitiv mobil cu ecran tactil și include o funcție de glisare ce permite schimbarea meniurilor pe ecran. Meniul principal poate fi personalizat în funcție de condițiile de recoltare, de sarcina care trebuie făcută sau după preferințele operatorului.
Noul header Premium Flow Series 700PF vine cu lățimi de tăiere de la 6,7 până la 9,1 m și este prevăzut cu un melc și jgheab de admisie de mare capacitate, pentru a manipula volume mai mari de material și pentru o alimentare uniformă și completă. Noile caracteristici includ îmbinări mai puternice, precum și un sistem de alimentare cu curea reproiectat, pentru a spori performanța în culturile înalte de rapiță.

Articol publicat în revista Ferma nr. 15(198), 1-14 septembrie 2017

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →