Noua combină Evion şi-a făcut debutul la Arad - Revista Ferma
2 minute de citit

Noua combină Evion şi-a făcut debutul la Arad

Catalin Vitonesc director de vanzari la Agrocomert Holding Noua combină Evion şi-a făcut debutul la Arad
Cătălin Viţonesc, director de vânzări la Agrocomerţ Holding

Am remarcat prezenţa la standul Agrocomerţ Holding din cadrul târgului Agromalim a noului Evion, combină lansată oficial chiar în această vară şi pe care mărturisesc că nu mă aşteptam să o revăd mai repede de Agritechnica. Aşadar, jos pălăria pentru reprezentanţii Claas, care au depus toate eforturile pentru ca noul model să fie accesibil clienţilor săi din România într-un timp atât de scurt.

Chiar dacă primele comenzi vor fi probabil onorate abia anul viitor, apreciem foarte mult faptul că există un interes major privind promovarea Evion pe piaţa noastră. „Vorbim de o combină care a fost testată în România dar care pentru prima dată a fost expusă la târgul de la Arad. Din punctul nostru de vedere, Evion se pliază foarte bine pentru a fi integrată operaţional în ferme de până în 400-500 de hectare. Este o combină care a fost aşteptată şi care cu siguranţă îşi va dovedi productivitatea şi calitatea Claas. Interesul este destul de ridicat din partea fermierilor şi sperăm ca în curând să putem încheia primele contracte”, ne-a declarat Cătălin Viţonesc, director de vânzări la Agrocomerţ Holding.

Noua combina Evion si a facut debutul la Arad Noua combină Evion şi-a făcut debutul la Arad

Aşteptând noul Xerion

Seria Evion cuprinde trei modele, cu puteri între 204 şi 258 CP, având capacitatea buncărului de până la 8.000 de litri în versiunea de top (Evion 450), care oferă un sistem de treierat cu lăţimea de 1.420 mm şi separare secundară cu cinci scuturători, înlocuind practic modelele Avero, ieşite din producţie, şi segmentul inferior al seriei Tucano. În această toamnă ar urma să ajungă în România şi noul Xerion 12.650, cel mai puternic tractor construit vreodată de Claas. Este un tractor pe şenile, nearticulat, care a devenit un candidat serios la titlul de tractorul anului 2024. „Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem în lucru. Ştiu că promite foarte multe iar în curând va putea fi văzut şi la noi în ţară”, ne-a asigurat reprezentantul Claas în România.

Click aici și vezi care sunt cele 10 puncte forte ale combinelor Evion!

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →