3 minute de citit

10 puncte forte ale combinelor Evion

Foto 1 CLAAS Evion 400 camp 10 puncte forte ale combinelor Evion

Succesiv seriei Avero şi modelelor mai mici Tucano, cele trei noi modele de combine Evion cu cinci scuturători completează gama de combine Claas destinate fermelor de familie.

Considerată o combină perfectă pentru fermele de familie și fermele cu suprafețe mai mici, Evion a fost dezvoltată în Harsewinkel (Germania), iar tehnologia noilor combine se bazează pe sistemul modular care este folosit pentru a construi cele aproape 40 de versiuni ale Lexion și Trion. De exemplu, Evion poate fi utilizat cu headerele de până la 6,80 m folosite pe Trion și Lexion, sistemul de direcţie se bazează parțial pe componente de la Trion și Lexion, iar motorul Cummins Stage V de 6,7 litri este același cu cel folosit la Trion.

Cu o putere nominală de 204 CP (Evion 410), 231 CP (Evion 430) și 258 CP (Evion 450) la 1.900 rpm, motorul este cuplat la o cutie hidrostatică cu trei trepte, cu schimbare manuală (viteză maximă 30 km/h).

Zilele lungi de recoltare vor părea mai scurte

EVION are multe dintre caracteristicile combinelor LEXION și TRION – frații săi mai mari. Spre exemplu, confortul incomparabil CLAAS sau conceptul de operare inteligentă care vă oferă acces convenabil la toate funcțiile utilajului. Este atât de ușor de manevrat încât, chiar și în condiții dificile de recoltare, oricine poate conduce utilajul.

Iată 10 puncte forte ale combinelor Evion:

  1. Terminalul CEMIS 700 luminos, compatibil ISOBUS, vă informează dintr-o privire despre toate setările importante ale utilajelor.
  2. Cotiera pivotantă ajută la operarea intuitivă a tuturor funcțiilor importante ale utilajului prin reglare directă.
  3. Reglare individuală: puteți seta terminalul CEMIS 700 în modul care vă este cel mai convenabil.
  4. Mai mult spațiu pentru picioare: coloana de direcție îngustă și suporturile confortabile pentru picioare oferă un confort amplu.
  5. Scaune confortabile: scaunul operatorului cu suspensie pneumatică și scaunul confortabil al pasagerului vă protejează spatele chiar și în zilele lungi de lucru.
  6. Vizibilitate panoramică optimă: brațele autoportante ale oglinzilor și montanții înguști ai cabinei oferă o vizibilitate clară în toate direcțiile.
  7. Retur vizibil: vizibilitatea directă asupra returului vă permite să evaluați rapid setările utilajului.
  8. Fereastră de inspecție pentru buncărul de boabe de mari dimensiuni: astfel vă este și mai ușor să controlați calitatea recoltei.
  9. Climat plăcut: datorită climatizării automate standard, puteți lucra la o temperatură confortabilă, indiferent de vremea de afară.
  10. Pachet de lumini LED puternice, care permit iluminarea zonei de lucru pe o rază de 360°.

Foto 2 CLAAS Evion 400 10 puncte forte ale combinelor Evion

Confortabil, flexibil și sigur, EVION oferă fermelor de familie cele mai bune soluții în materie de tehnologie.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →