NOU în oferta LEMKEN - distribuitoarele de îngrăşăminte SULKY - Revista Ferma
3 minute de citit

NOU în oferta LEMKEN – distribuitoarele de îngrăşăminte SULKY

Gama de produse va cuprinde trei serii de distribuitoare de îngrăşăminte, cu un total de cinci modele, pe care dealerii Lemken le vor distribui în Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Belgia, Luxemburg, Irlanda, Marea Britanie şi Polonia.

Distribuitoarele de îngrăşăminte SULKY

Cooperare de succes cu SULKY
În „albastru” vor fi comercializate seriile de distribuitoare de îngrăşăminte Spica, Tauri şi Polaris, care au buncăre cu un volum de la 900 până la 4.000 de litri şi o gamă largă de opţiuni de control, de la versiunea de bază şi până la sistemul ISOBUS. Noile distribuitoare de îngrăşăminte îndeplinesc cele mai noi cerinţe privind economia şi precizia în aplicare. Opţiunile de setare confortabile garantează că îngrăşământul este aplicat precis şi economic.
Astfel, noile distribuitoare de îngrăşăminte Lemken sunt echipamente de înaltă calitate, care completează în mod optim portofoliul existent al companiei în ceea ce priveşte lucrările de fertilizare, însămânţare şi protecţia culturilor.
Cooperarea dintre Lemken şi Sulky vizează atât un parteneriat puternic, cât şi numeroase alte avantaje. Lemken are posibilitatea să îşi crească semnificativ relevanţa pe piaţă cu această nouă gamă de produse, iar Sulky utilizează la capacitate maximă instalaţiile sale de producţie. Aceştia sunt factori importanţi pentru ambele companii, dacă vor să rămână puternice şi independente, oferind totodată valoare adăugată dealerilor lor şi fermierilor profesionişti.
Sulky, o afacere de familie ca şi Lemken, are aceleaşi valori şi obiective ca şi producătorul german. Ambele companii se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare, puternic aliniate la nevoile actuale ale fermierilor. „Suntem foarte fericiţi de această cooperare şi suntem convinşi că aceasta ne va permite să ne sprijinim şi mai bine clienţii. Procesele armonizate în mod optim, de la cultivarea fructelor până la fertilizare, aduc beneficii economice şi agricole clare. Mai mult, fermierii se pot baza oricând pe serviciile complete şi extraordinare ale Lemken”, a declarat Nicola Lemken.
Cele două companii consideră parteneriatul ca o situaţie „win-win”, cu beneficii bilaterale. Parteneriatul comercial dintre cele două întreprinderi de familie va deveni efectiv începând cu luna noiembrie şi ne aşteptăm să vedem primele distribuitoare de îngrăşăminte, versiunea Lemken, la Agritechnica (Hanovra, 10-16 noiembrie a.c.).

 

DOUĂ AFACERI DE FAMILIE
LEMKEN, specialist în agricultura profesională, cu vânzări anuale de 380 milioane de euro şi cu peste 1.600 de angajaţi, este unul dintre principalii furnizori europeni de utilaje agricole pentru prelucrarea solului, semănat şi protecţia plantelor. Înfiinţată în 1780, această afacere de familie produce acum utilaje agricole de înaltă performanţă şi calitate în Germania, la sediul central din Alpen şi la unitatea de producţie din Haren, precum şi în Nagpur (India).
SULKY-Burel are 250 de angajaţi şi este specializată în dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea tehnologiei agricole în segmentele de prelucrarea solului, semănat şi fertilizare. SULKY a fost înfiinţată în 1936 şi are sediul central în Chateaubourg (Franţa). Sulky este, de asemenea, o afacere de familie.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 16/243 (ediţia 15-30 septembrie 2019)

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →