Noile tractoare Zetor au făcut impresie bună la Hanovra - Revista Ferma
2 minute de citit

Noile tractoare Zetor au făcut impresie bună la Hanovra

1 zetor m Noile tractoare Zetor au făcut impresie bună la Hanovra

Concomitent cu creșterea portofoliului de produse, planurile de dezvoltare a companiei includ și mărirea rețelei de dealeri. Compania se concentrează în prezent pe căutarea de noi parteneri de afaceri în Europa de Vest, mai ales în piețele cheie, cum ar fi Germania, Franța, Marea Britanie și statele nordice.

Vizitatorii Agritechnica au avut ocazia să admire noul model Crystal, cu un motor cu șase cilindri și o putere de 144 sau de 163 CP. Crystal excelează prin ușurința în manipulare și costurile reduse de operare și de întreținere. Desigur, privirile vizitatorilor au fost atrase de elegantul design Ferrari „by Pininfarina” și de culoarea deosebită – roșu metalic. Producătorul ceh intenționează să încorporeze acest design și în proiectarea viitoarelor sale modele, dintre care unul va fi, cel mai probabil, un tractor de 200 CP.

Seria Major, alături de actualul model de 60-80 CP, va avea, în viitorul apropiat, încă două noi modele. Acestea vor fi echipate cu motoare cu patru cilindri, de 75,3 CP și cu mai multe variante de cutie de viteze 12/12 și 24/12 (înainte/înapoi) PowerShif și Powershuttle. Cabina și comenzile de bord au fost reproiectate și, ca noutate, dispune de un al doilea scaun. Toate modelele noi vor avea un rezervor de 120 de litri și o viteză maximă de 40 kilometri pe oră. Noile modele de tractoare vor fi destinate în special fermelor mixte, axate pe creșterea animalelor.

La târgul de la Hanovra a fost prezentat, de asemenea, un tractor cu trei cilindri, cu o putere de 50 CP, care va servi ca bază pentru o linie nouă de utilaje, care va avea cinci modele. Prototipul expus la Agritechnica are o cutie de viteze mecanică cu sincronizare completă, 8/8 trepte și o viteză maximă de 30 km/oră. Noile motoare cu 3 cilindri corespund cerințelor de lucru din fermele mici și cele de hobby.

La Agritechnica, compania Zetor a sărbătorit 70 de ani de la înființare și a prezentat un calendar exclusiv pentru anul 2016.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →