Naturevo prezintă SUTE de SOLUŢII ADECVATE pentru RECOLTE BOGATE - Revista Ferma
2 minute de citit

Naturevo prezintă SUTE de SOLUŢII ADECVATE pentru RECOLTE BOGATE

Demersul nostru de astăzi este de a vă prezenta sute de soluţii adecvate pentru recolte bogate. De altfel, acesta este laitmotivul cu care noi vom acţiona în 2017. Suntem mai buni pentru că suntem mai pregătiţi cu experieţă de încă un an. În echipa noastră a intrat anul acesta şi Daniel Daia ca director naţional de vânzări. Avem o echipă din ce în ce mai mare. Am făcut multe lucruri de la înfiinţare, acum avem capital integral românesc. De anul trecut am îneput să lucrăm mai mult prin intermediul distribuitorilor locali, şi vom continua să extindem această tendinţă. Ca misiune, încă de la început a fost de a identifica nevoile fermierilor şi de a le recomanda soluţii de calitate, prin FlexiTechagro – soluţii flexibile. De anul acesta, schimbăm mesajul, vă arătăm şi cum să obţineţi recolte bogate, facem şi analiza economică a culturii”, şi-a început prezentarea John Enoiu, director de strategii integrate Naturevo.

naturevo-2017-1_b

Elena Leaotă, director de strategii Naturevo a continuat cu prezentarea modificărilor legislative în privinţa produselor de protecţie a plantelor, Florian Lazăr, director tehnic Naturevo a prezentat soluţiile tehnice pentru fiecare cultură în parte, iar Doru Ciontolac, director de relaţii financiare Naturevo a vorbit fermierilor despre posibilităţile pe care aceştia le au la dispoziţie pentru achiziţionarea produselor Naturevo.

Au fost realizate prezentări detaliate despre noile produse Calciprill, Novatec 40, Amosulf NG – un îngrăşământ cu insecticid pentru cultura de rapiţă. Pe lângă acestea, specialiştii Naturevo au avertizat cu privire la necesitatea efecturării analizelor de sol, a analizelor apei pentru irigaţii, au vorbit despre inhibitorii de nitrificare, despre agricultura durabilă, agricultura ecologică.

Despre toate acestea vom scrie în ediţiile viitoare ale Revistei Ferma.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →