MESAJ pentru fermierii care solicită BANI APIA anul acesta! - Revista Ferma
2 minute de citit

MESAJ pentru fermierii care solicită BANI APIA anul acesta!

depune cereri APIA online MESAJ pentru fermierii care solicită BANI APIA anul acesta!
Credit foto @canva.com/studioroman

12 iunie este ultima zi în care fermierii și crescătorii de animale care vor bani APIA anul acesta mai pot depune cereri de plată. Ce mesaj are Agenția de Plăți pentru fermierii români care solicită subvenții pe suprafață și pe cap de animal.

”Toate centrele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură vă așteaptă pentru depunerea cererii de plată aferentă Campaniei 2024 până pe data de 12 iunie!

Toate centrele județene și locale APIA vă așteaptă să finalizați solicitările de plată pentru a putea obține sprijinul financiar cuvenit”,

este mesajul transmis de APIA pe Facebook, către toți fermierii și crescătorii de animale care vor subvenții agricole anul acesta.

OBLIGATORIU ca SĂ NU PIERDEȚI banii APIA în 2024!

Potrivit APIA, mai multe Centre județene și locale ale Agenției au fost deschise și sâmbătă, 8 iunie, pentru ca fermierii să poată depune cererile pentru subvenții APIA pe 2024.

Au avut program de lucru și în weekend centre APIA din Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Costești, Domnești, Mioveni, Slobozia, Topoloveni, Cluj-Napoca, Târgu-Jiu, Piatra-Neamț, Beiuș și Ștei.

Secretarul de stat în MADR Adrian Pintea, care a condus APIA timp de șapte ani, a declarat săptămâna trecută că centrele APIA își vor prelungi programul de lucru în ultima zi de depunere a cererilor de plată, dacă va fi nevoie, pentru ca toți fermierii să poată depune cererile de subvenții la timp anul acesta.

TOATE animalele și rasele pentru care primiți bani APIA în plus! Sume pe cap de animal

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →