Maşinile McHale sunt „o investiţie în viitor”! - Revista Ferma
5 minute de citit

Maşinile McHale sunt „o investiţie în viitor”!

Tehnosad 01 Maşinile McHale sunt „o investiţie în viitor”!

Oferim idei inovatoare pentru a uşura munca fermierilor şi pentru productivitate. Brandul McHale a devenit sinonim cu producţia de maşini robuste şi fiabile, făcând din McHale alegerea numărul unu pentru profesioniştii din agricultură. – TIBOR SZABÓ, Manager de export McHale

În ultimele decenii tot mai multe companii şi fermieri români profesionişti au înţeles că pot obţine venituri mai bune şi pot economisi costuri operaţionale dacă folosesc utilaje profesionale de înaltă eficienţă.

Timpul costă” şi fermierii nu îşi pot permite să-l piardă cu opriri pentru reparaţii sau cu maşini de capacitate redusă. Știm că preţul este un criteriu important în decizia de cumpărare, dar nici maşinile cu un preţ scăzut nu sunt (întotdeauna) fiabile pe termen lung.

ECHIPAMENTE PENTRU PROFESIONIŞTI

Utilajele McHale încă nu sunt bine cunoscute în România, deşi compania irlandeză are o fabrică nu departe de graniţa română, în Szolnok, Ungaria. McHale produce o gamă largă de produse, cu un accent deosebit pe maşinile pentru păşuni şi producerea furajelor verzi. Peste 90% din producţia de utilaje a McHale este destinată pieţei de export printr-o reţea de dealeri şi importatori din peste 55 de ţări din întreaga lume.

PARTENERIATUL CU TESA

Interesul comun pentru colaborarea între McHale şi TESA a existat de câţiva ani, dar parteneriatul oficial a început de anul trecut. „Am hotărât să lucrăm împreună pentru că activitatea TESA se încadrează foarte bine în politica noastră de afaceri: lucrează profesional şi onest, au un nivel ridicat de cunoştinţe atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere practic şi sunt foarte dedicaţi în tot ceea ce fac. Pentru noi este foarte importantă o cooperare pe termen lung. Preferăm un partener care să continue să lucreze cu clienţii/fermierii şi după vânzare, în tot ceea ce au ei nevoie: furnizarea de piese de schimb şi service, activităţi foarte importante. Credem în profesionalismul echipei TESA şi le suntem alături pentru a demonstra că achiziţionarea unui produs McHale este „o investiţie în viitor”, a declarat Tibor Szabó, manager de export McHale.

McHale 01 Maşinile McHale sunt „o investiţie în viitor”!

O GAMĂ LARGĂ DE ECHIPAMENTE MCHALE

Criza forţei de muncă şi nevoia de a creşte productivitatea au condus la o tot mai mare diversificare şi extindere a utilizării de utilaje specifice sectorului zootehnic. În acest context, gama largă de echipamente McHale: prese de balotat cu camera fixă şi variabilă, înfoliatoare, greble de adunat, cositori şi tocătoari de paie – corespunde nevoilor fermierilor de pretutindeni. Un interes deosebit au stârnit utilajele combinate – presă cu înfoliator, mai ales pentru fermierii care exploatează suprafeţe mari şi vor să eficientizeze cât mai mult lucrările.

E NEVOIE DE FURAJE DE CALITATE!

„Am o simpatie aparte pentru fermele de animale, în special cele de vaci de carne, şi am înţeles nevoia lor de a pregăti furaje de calitate. Totodată, fermierii înţeleg că, de multe ori, ceea ce e mai ieftin, de fapt, la final devine mai scump. Facilităm achiziţiile prin parteneriatele noastre de finanţare cu dobandă subvenţionată, rate sezoniere şi avans minim. Investim în brandul McHale şi vrem să dezvoltăm un parteneriat sănatos şi de durată”, a declarat Sorin Herbei.

FERMIERI ROMÂNI ÎN VIZITĂ LA FABRICA MCHALE

Primele unităţi McHale au fost livrare de către TESA, în judeţul Arad, pe parcursul anului trecut, la fermieri care au dorit să îşi modernizeze tehnologiile. Ulterior, TESA a prezentat utilajele McHale la Agromalim 2023 şi a stârnit interesul unor grupuri de fermieri din diferite zone ale Transilvaniei, pentru care apoi au fost organizate vizite la fabrica McHale. Desigur, în paralel, cu sprijinul filialei maghiare a McHale, au avut loc activităţi specifice şi cursuri de pregătire a echipei de vânzări şi a tehnicienilor de service.

AVANTAJELE ÎNFOLIERII ÎN FERMĂ

Unul dintre primii fermieri din judeţul Arad care a achiziţionat o presă cu cameră fixă cu tocător şi un înfoliator automat, Mitică Dobrotă, ne-a declarat: „ambele echipamente sunt robuste. Presa mă ajută mult, mai ales cu sistemul de tocare care îmi permite să fac semifân şi să păstrez la maxim valoarea nutritivă a furajelor în balot. Am făcut anul trecut 2000 de baloţi fără nicio intervenţie! Câştig timp, viteză de lucru şi, cel mai important, nu am avut nicio problemă. Iniţial am vizitat fabrica McHale fiind interesat de un utilaj combinat presă-înfoliator. Tehnicienii McHale mi-au explicat avantajele înfolierii în fermă: un singur operator şi nu risc să sparg/deteriorez folia în timpul manipulării din câmp în fermă. Ceea ce s-a dovedit adevărat şi eficient. Într-un cuvânt: sunt mulţumit!”

Foto 2 Sorin Herbei si grup de fermieri in vizita la fabrica McHale Maşinile McHale sunt „o investiţie în viitor”!
Sorin Herbei şi grupul de fermieri aflat în vizită la fabrica McHale

TEHNOSAD – 10 ANI DE EXISTENȚĂ

„Se împlinesc aproape 10 ani de la începuturile companiei noastre şi încă nu am obosit să căutăm noi parteneriate, iar intrarea brandului McHale în portofoliul TESA (Tehnosad) este un bun exemplu în acest sens. Robusteţea şi versatilitatea preselor de balotat McHale, în special, au susţinut interesul nostru pentru brandul irlandez, dar si feedbackul pozitiv primit de la colaboratorii noştri din vestul Europei”, ne-a declarat Sorin Herbei, administrator Tesa.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →