Lege nr. 24 din 03 martie 2009 - Revista Ferma
1 minut de citit

Lege nr. 24 din 03 martie 2009

legislatie m Lege nr. 24 din 03 martie 2009

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege. 

Articol unic. – Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 67 din 28 mai 2008 privind organizarea si functionarea Sistemului Informational pentru Piata Produselor Agricole si Alimentare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 414 din 3 iunie 2008, cu urmatoarea modificare: 

   -La articolul 7, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins: 

   „Art. 7. – (1) Declararea de catre unitatile de raportare de date si informatii neconforme cu realitatea, refuzul de declarare, refuzul de a prezenta persoanelor imputernicite din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale documentele si evidentele necesare in vederea verificarii realitatii datelor si informatiilor de piata, nedeclararea la termenele stabilite si in forma solicitata a datelor si informatiilor care fac obiectul SIPPAA constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 50.000 lei.

Divulgarea de date confidentiale referitoare la operatorii economici furnizori de informatii de piata constituie infractiune si se sanctioneaza conform prevederilor Codului penal.”


Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →