John Deere a început producția de viziere de protecție - Revista Ferma
2 minute de citit

John Deere a început producția de viziere de protecție

Din 8 aprilie, producţia de viziere de protecţie a început la fabrica John Deere Seeding Group din Moline (Illinois, SUA) încă din 8 aprilie şi au fost deja comandate materiale și consumabile pentru a produce 200.000 de viziere. Unitatea din Moline este specializată în producţia de echipamente pentru semănat și soluții de precizie în agricultură. Primele 25.000 de viziere de protecţie a feței vor fi livrate către lucrătorii din cele 16 unităţi de producţie John Deere şi a fabricii Deere-Hitachi din Statele Unite, distribuitorilor locali ai companiei precum şi lucrătorilor din domeniul sănătății din comunitățile respective.

Deere-PPE-news_b

Compania folosește un proiect open-source de la Universitatea din Wisconsin-Madison și valorifică expertiza, abilitățile și inovația angajaților săi. „Lucrăm pentru a ne asigura că putem acorda sprijinul nostru pentru a proteja lucrătorii din domeniul sănătății în timpul acestei crize. Împreună cu comunitățile în care locuiesc și lucrează angajații noștri putem ajuta la susținerea nevoilor pe care le-am identificat aproape de casă și, pe măsură ce proiectul se extinde, se adresează şi nevoilor suplimentare și urgente din toată țara”, a declarat John May, director executiv Deere & Co.

Pandemia COVID-19 a avut un impact semnificativ asupra tuturor producătorilor de echipamente agricole. Dacă nu se au oprit producţia, multe companii au ales să își schimbe statutul de funcționare sau să ia măsuri alternative pentru a asigura succesul lanțurilor de aprovizionare.

Există o listă lungă a companiilor care şi-au redus activitatea şi chiar au închis unele unităţi de producţie: CNH Industrial, Deere & Co., AGCO, Grupul Manitou, JCB, Argo Tractors, Almo Group, Kuhn şi alţii.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →