”Fermy Show” - FMG Ferma Media Grup deschide noi drumuri! - Revista Ferma
3 minute de citit

”Fermy Show” – FMG Ferma Media Grup deschide noi drumuri!

Fermy in platou cu Catalin Roba_b

Apărut în redacție chiar înainte de Paște, Fermy a devenit, număr de număr, o prezență tot mai familiară cititorilor revistei Ferma.

Pasul către televiziune era deci oarecum firesc iar Fermy, dornic să-și facă vocea mai puternic ascultată, nu a ezitat!

I-a răspuns acestei inovații editoriale un jurnalist din Timișoara, Cătălin Roba, care s-a aventurat cu umor și entuziasm într-un show având ca personaj central un robot.

 

Cătălin Roba – gazda ”Fermy Show”

”Îmi plac provocările, iar “Fermy Show” este provocarea de care aveam nevoie pentru a-mi revigora puțin “circuitele”- cum ar spune Fermy. Cu siguranță, publicul va aprecia inteligența micului meu invitat și faptul că știe atât de multe lucruri. Abia aștept să ne urmăriți emisiunile! Promit că voi pune la încercare Inteligența Artificială a noului meu prieten.

Fermy Show Catalin Roba_b

Pe parcursul a doar câtorva minute, Fermy, chestionat cu umor de Cătălin Roba, va răspunde mai mereu cu seriozitate, dar și foarte cuprinzător, întrebărilor legate de agricultura de precizie, de diverse utilaje nou apărute, de roboți sau de drone. Nu de puține ori, specialistul Agri 4.0 al revistei Ferma va recomanda chiar un produs anume ce ar putea ajuta fermierii într-o problemă care-i preocupă.

 

Dănuț Radiș – președinte FMG Ferma Media Grup

Radis Danut Director General FMG_t

”Inovație. Acesta este cuvântul care definește cel mai bine cei 22 de ani de viață ai FMG Ferma Media Grup. Am venit rând pe rând cu noi produse și suntem recunoscători publicului care ne-a validat întodeauna îndrăzneala de a explora.

Consider că Fermy, ca specialist Agri 4.0 al revistei Ferma, și Fermy Show, noul format TV produs cu prietenii noștri de la BBS Media, reprezintă produse pe care piața agricolă românească le merită cu prisosință!

Sunt convins că și partenerii noștri comerciali aveau nevoie de astfel de instrumente cu adevărat inovative pentru a ajunge într-un mod mai incitant și mai inteligent la publicul dorit.

Pentru noi, Fermy nu înseamnă doar un pariu temerar cu viitorul, ci cea mai bună dovadă că, indiferent de vremuri, creativitatea oferă una dintre cele mai frumoase modalități de a merge înainte!”


Vlad Blîndu – Director Executiv BBS Media

bbs_t”Am apreciat enorm deschiderea față de inovație a celor de la Ferma Media Group (…). Această tehnică modernă de realizare de conținut utilizând animație are un potențial foarte mare de comunicare, luând în considerare consumul de media crescut exponențial, în special în sfera dispozitivelor mobile.

Calitatea și ineditul devin factori cruciali în acest moment, publicul fiind asaltat de o cantitate foarte mare de mesaje, iar această formă de comunicare are avantajul că se distinge cu ușurință.”

Într-adevăr, ”Fermy Show” dezvoltă pe piața agricolă ceva extrem de necesar, și anume conceptul de ”infotainment”, acea combinație, gustată de publicul din toată lumea, dintre informație și divertisment.

 

Așadar, în fiecare joi, de la ora 19,00, ”Fermy Show” vă propune un nou episod pe pagina de Facebook a revistei Ferma https://www.facebook.com/RevistaFerma/.

Iar surprizele nu se termină aici! Rămâneți cu ”circuitele”, vorba lui Fermy, conectate la FMG Ferma Media Grup, noi provocări incitante urmează!

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →