FERMIERII DIN VESTUL ȚĂRII vor protesta timp de 7 ZILE, începând cu 19 ianuarie! Manifestarea este autorizată! - Revista Ferma
2 minute de citit

FERMIERII DIN VESTUL ȚĂRII vor protesta timp de 7 ZILE, începând cu 19 ianuarie! Manifestarea este autorizată!

protest fermieri timisoara FERMIERII DIN VESTUL ȚĂRII vor protesta timp de 7 ZILE, începând cu 19 ianuarie! Manifestarea este autorizată!

Fermierii din regiunea de Vest a țării au obținut toate avizele și autorizațiile necesare pentru a protesta, cu tractoarele, în centrul Timișoarei.

”Începând de mâine, 19.01.2024, ora 10:00, protestul fermierilor din Regiunea de Vest se va desfășura, timp de 7 zile, în Municipiul Timișoara, Piața Huniade (parcarea Modex). La protest vor fi prezente și un număr de 25 utilaje agricole, autorizate de instituțiile abilitate. Așteptăm fermierii în Piața Huniade pentru a-și manifesta dreptul la libera exprimare în mod pașnic și pentru a-și expune problemele cu care se confruntă”, precizează reprezentanții fermierilor din zona de vest.

Iată ce declara primarul Timișoarei, Dominic Fritz ieri, 17 ianuarie, pe pagina personală de facebook: ”Timișoara are o responsabilitate profundă pentru cultura de protest și pentru libera exprimare în România. De aceea am decis să avizăm un protest al fermierilor în centrul orașului (…) Sper ca discuțiile dintre organizatori și Poliție să găsească cele mai bune soluții atât pentru respectarea drepturilor protestatarilor cât și pentru siguranța cetățenilor”.

Astăzi 18.01.2023 s-au purtat ultimele discuții dintre fermieri și Ministrul Agriculturii Florin Barbu, având ca scop stabilirea listei finale de cerințe și propuneri ce urmează a fi implementate pentru rezolvarea crizei din agricultură. Totodată, începând cu ora 13, la palatul Victoria, a avut loc ședința de guvern în cadrul căreia au fost discutate și propuse primele măsuri concrete.

Citește mai multe AICI: Întâlnirea protestatarilor cu Ministrul agriculturii. Care sunt primele măsuri care vor fi luate?

O altă cerință a fermierilor a fost adoptată: Tractoarele vor putea fi conduse cu permis de categoria B

proteste fermieri 13 ian FERMIERII DIN VESTUL ȚĂRII vor protesta timp de 7 ZILE, începând cu 19 ianuarie! Manifestarea este autorizată!

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →