4 minute de citit

DeltaCult, asul Lemken în prelucrarea solului

LEMKEN_1_Koralin_b

Cultivatorul Lemken Karat 9, cu cele opt modele diferite ale sale, este folosit de fermierii din toată lumea, fiind apreciat pentru gama largă de utilizări şi adâncimile de lucru de la 5 până la 30 cm.

 

PĂSTREAZĂ APA ÎN SOL

Noile organe active DeltaCut (KG 35) permit cultivarea extra-superficială la o adâncime de lucru de până la 5 cm. Prelucrarea superficială a solului pe toată lățimea de lucru este utilă, în special, pentru încorporarea culturilor verzi de acoperire în primăvară sau pentru dezmiriştire, imediat după recoltare. DeltaCut taie eficient culturile verzi de iarnă și ajută la păstrarea apei în sol.

Prin încorporarea resturilor vegetale la o adâncime mică în timpul dezmiriştirii, semințele de buruieni și cerealele sunt stimulate să germineze uniform și, în acelaşi timp, este prevenită evaporarea apei din sol.

LEMKEN_DeltaCut1a_b                                  

DURATĂ DE VIAȚĂ EXTINSĂ          

                      

Organele active DeltaCut au o lățime de 35 cm şi sunt montate la o distanță de aproximativ 28 cm (între mijlocul/centrul lor), acționând pe toată lățimea de lucru a cultivatorului, chiar și după o utilizare intensă. Mecanismele DeltaCut sunt disponibile în varianta cu acoperire din carbură pentru o mai mare duritate şi care extinde durata de viață a ghearelor de până la cinci ori. De asemenea, uzura longitudinală minimă asigură calitatea constantă a tăierii (prelucrării) solului pe toată durata viață a acestor organe active.

Ghearele DeltaCut pot fi schimbate rapid şi uşor, fără unelte, prin sistemul Quick, care este standard la cultivatorul Lemken Karat 9.

 

LEMKEN: UN REPER TIMP DE 240 DE ANI

În 1780, Wilhelmus Lemken a înființat o mică fierărie în Xanten, pe Rinul de Jos, punând bazele unei companii care este acum unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de tehnologie şi tehnică profesională pentru agricultori. Wilhelmus Lemken a produs, prin forjare, pluguri și grape pentru fermierii locali.

LEMKEN_Alpen_b

De-a lungul anilor, gama de produse s-a diversificat continuu, dar plugurile au rămas simbolul companiei germane, stabilind reperul pentru întreaga industrie.

Viktor Lemken a preluat conducerea afacerii de familie în 1969 și a condus dezvoltarea acesteia prin inovații care definesc acum industria. Tehnologia de cultivare a miriștilor a parcurs un drum lung de la renumitul model Smaragd, de acum 80 de ani, până la flagship-ul de astăzi, Rubin 10.

 

SISTEM REGLABIL PENTRU ADÂNCIME

Cultivatorul Karat 9 este prevăzut cu un sistem de reglaj hidraulic al adâncimii de lucru. Karat 9 este disponibil în versiuni purtate (rigid/pliabil) și semi-purtat, cu lățimi de lucru de la 4,0 m la 7,0 m. Necesarul de putere pentru tractor este de la 105 CP la 490 CP.

 

TEHNOLOGII INOVATOARE

Lemken și-a realiniat segmentul de protecţie a culturilor la începutul acestui an și se concentrează pe punctele sale forte în tehnologia de prășit controlat de camere video și aplicarea selectivă a produselor de protecţie a culturilor.

Delta Cult Lemken_b

PREZENTUL, DEFINIT DE INOVAȚIE

Nicola Lemken reprezintă a șaptea generație a familiei aflată la conducerea afacerii şi continuă să se concentreze pe producția profesională de tehnică agricolă, caracterizată prin inovație și calitate ridicată.

„Susținem o agricultură eficientă și durabilă și, împreună cu partenerii noștri de vânzări, permitem procese de lucru fiabile, sigure și eficiente pentru fermieri și contractori din întreaga lume într-o gamă largă de aplicații și pentru abordări extrem de diverse ale producției agricole. Clienții noștri se pot baza întotdeauna 100% pe o tehnologie excepțională și servicii complete. Pentru a îndeplini această promisiune, lucrăm îndeaproape cu dealeri specialiști și cu echipa noastră de service înalt calificată”, a declarat Nicola Lemken.

 

MIZA: AGRICULTURA DURABILĂ

Lemken își concentrează gama de produse pe prelucrarea solului, însămânțare și protecţia culturilor. Utilizarea responsabilă a resurselor joacă un rol cheie în toate unităţile de producție Lemken, de peste 15 ani. Fabrica din Alpen este neutră din punct de vedere al consumului de energie electrică, datorită centralelor combinate, a schimbătoarelor de căldură şi a ciclurilor energetice extinse, controlate inteligent, între facilitățile de administrare și producție.

 

 

 

 

 

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →