Cons DDA aduce la Agromalim o GAMĂ COMPLETĂ de UTILAJE Galucho - Revista Ferma
2 minute de citit

Cons DDA aduce la Agromalim o GAMĂ COMPLETĂ de UTILAJE Galucho

Producătorul portughez de utilaje agricole – Galucho – reprezentat în România de Cons DDA, va prezenta pentru prima dată la Agromalim şi o gamă de utilaje agricole pentru tractoare de 40-60CP: „Este pentru prima dată când aducem acestă gamă de utilaje. Am avut o cerere mare în ultimii ani pentru astfel de utilaje destinate fermierilor care nu dispun de tractoare de mare putere. Acum avem o gamă completă de utilaje, inclusiv pluguri revesibile cu două trupiţe. Preţurile pentru aceste utilaje sunt foarte convenabile şi mai ales raportul preţ/calitate este foarte bun. Sunt utilaje reuşite şi vor putea fi văzute în standul nostru la Agromalim”, ne-a declarat Dan Goldiş, administrator Cons DDA.

plug-cons-DDA_b

Semănătorile Monosem sunt binecunoscute şi apreciate pe piaţa românească. „Noua versiune a semănătorii Monosem Monoshox NG plusM are un sistem de blocare mecanică independentă pentru fiecare secţie. În plus, fiecare secţie are în dotarea standard mai multe arcuri de presare. Astfel la secţiile Monosox presiunea pe punctul de semănat este cu 20% mai mare decât la versiunea MG Plus 4”, a adăugat Dan Goldiş.

O altă noutate prezentată de Cons DDA este semănătoarea pentru păioase Agriway (parte a grupului Gregoire Bessoin) care se situează în aceeaşi clasă cu semănătoarea Nina (Maschio Gaspardo), dar este mai ieftină.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →