Bărăganul de Sud, retehnologizat cu Titan Machinery - Revista Ferma
2 minute de citit

Bărăganul de Sud, retehnologizat cu Titan Machinery

Razvan Petcu si combina Case IH Bărăganul de Sud, retehnologizat cu Titan Machinery

În Bărăganul de Sud (Ialomiţa – Călăraşi) situaţia e destul de dificilă, mai ales din cauza secetei. De la 1 noiembrie, media precipitaţiilor nu a depăşit 200 litri/ha.

„În perspectiva apropiatei campanii agricole de primăvară, sunt fermieri care se gândesc să facă achiziţii de utilaje, dar şi în echipamente de irigare! Suntem pregătiţi să răspundem tuturor solicitărilor de echipamente pentru prelucrarea solului şi de semănat Väderstad, precum şi pentru tractoarele Case IH. Motivele sunt atractive: nu numai că e vorba de un raport optim preţ/calitate, dar compania noastră oferă garanţia de 2 ani pentru fiecare utilaj marca Väderstad şi o perioadă de 5 ani pentru tractoare”, ne-a declarat Răzvan Petcu, Manager Regional de Vânzări Titan Machinery România.

Prioritatea Nr. 1: EFICIENŢA

Din scurta discuţie, am înţeles că tractoarele şi utilajele agricole livrate de Titan Machinery România în zonă, în ultimii ani, folosite intensiv au prelucrat de câteva ori suprafaţa Bărăganului de Sud. Cererea de mecanizare a fost mare şi onorată la timp.

Fermierii au nevoie de retehnologizarea exploataţiilor agricole. Tendinţa este de a micşora costurile de producţie şi una dintre strategii este folosirea echipamente de lucru tot mai mari. Acestea pot executa simultan mai multe lucrări printr-o singură trecere, în cel mai scurt timp şi de calitate, reducând, astfel, resursa umană.

Utilaje Titan Machinery in lucru Bărăganul de Sud, retehnologizat cu Titan Machinery

Campanie trilaterală

„Până la sfârşitul lunii, compania desfăşoară o campanie trilaterală pentru cea mai bună stare a utilajelor fermierilor: campanie de service (constatare gratuită şi 20% discount manoperă reparaţii), cu plata până la 1 iunie 2024; campanie de iarnă piese de origine CASE IH, cu reduceri atractive, şi campanie de sezon la piesele de origine Väderstad, cu 15% discount”, a susţinut directorul regional Ialomiţa -Călăraşi.  La aceasta se adaugă ofertele de finanţare pentru tractoarele încărcătoarele CASE IH (zero avans, dobândă fixă anuală şi garanţie de 5 ani), dar şi preţul special ofertat pentru noul tractor CASE IH Puma 200. De asemenea, compania Titan Machinery a livrat 5 sisteme de irigare Variant Irrigation în mai puţin de 2 săptămâni unui cunoscut fermier.

Combina CASE IH Axial Flow 8250 Bărăganul de Sud, retehnologizat cu Titan Machinery

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →