2 minute de citit

APĂ GRATUITĂ pentru irigaţii, pe perioada pandemiei!

‘Sursele de apă subterană, apă curgătoare, lacurile de acumulare piscicole şi lacurile de acumulare cu folosinţă energetică pot fi utilizate pentru irigaţii fără plata contribuţiei specifice de gospodărire a apelor. Durata stării de urgenţa instituite pe teritoriul României prin decretul preşedintelui (…), precum şi pe o perioada de 6 luni de la încetarea acesteia pentru obţinerea avizelor de la instituţiile statului se vor elimina toate taxele impuse de către acestea, iar termenele de întocmire a proiectelor şi eliberare a avizelor vor fi reduse la jumătate’, se arată în actul normativ iniţiat de senatorul PSD Marian Pavel şi adoptat miercuri, cu amendamente, de către Senat, în calitate de primă Cameră sesizată.

Administraţia Naţională Apele Române elaborează în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi metodologia de aplicare ce se aprobă prin ordin al conducătorului autorităţii publice centrale în domeniul apelor, mai prevede propunerea legislativă.

Propunerea legislativă va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz, scrie AGERPRES.

irigatii braila 4_b

–––––

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →