ANUNȚ ULTIMA ORĂ MINISTRUL DE INTERNE: SE REIAU EXPORTURILE DE CEREALE! - Revista Ferma
2 minute de citit

ANUNȚ ULTIMA ORĂ MINISTRUL DE INTERNE: SE REIAU EXPORTURILE DE CEREALE!

În urma discuțiilor purtate la nivel guvernamental cu comercianții de produse cerealiere, s-a reușit perspectiva și s-a clarificat achiziția necesară pentru completarea rezervei de stat astfel încât un subiect important care preocupă Guvernul României, securitatea alimentară, să fie asigurată până la următoarea recoltă.

Așadar, tot ceea ce a fost interzis la export pentru a gândi și administra aceste rezerve și a achiziționa cele necesare pentru a asigura securitatea alimentară a României fiind deja rezolvat (…), din acest moment anunț producătorii și comercianții că nu mai este interzis acest export, a declarat ministrul de Interne Marcel Vela, în anunţul făcut joi seara, pe 16 aprilie 2020, la ora 18.00.

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat miercuri, 15 aprilie, că trebuie realizate achiziţii „de urgenţă” de grâu şi de porumb pentru rezerva de stat, iar după ce vor fi asigurate cantităţile necesare, exporturile de cereale ar putea fi reluate.

DETALII aici despre CE SUNT STOCURILE DE URGENȚĂ și CUM SE FAC ACHIZIȚIILE: Orban: Trebuie achiziţii DE URGENȚĂ de GRÂU şi PORUMB la REZERVA de STAT! Când ar putea fi RELUATE EXPORTURILE de cereale!

 

Grau la export_b

Rămâneţi conectaţi cu Celula de Criză FERMA!

Ferma Media Grup, primul grup media privat din domeniul agriculturii româneşti, a creat o CELULĂ DE CRIZĂ pentru problemele fermierilor, care va prelua toate sesizările, cererile şi propunerile venite dinspre fermieri către autorităţi, precum şi neliniştile oamenilor cu privire la sectorul agroalimentar. În plină pandemie CoVid-19, Celula de Criză este un demers jurnalistic de utilitate publică, în sprijinul fermierilor şi al populaţiei, lansat şi susţinut de Ferma Media Grup prin site-urile revista-ferma.ro şi agroinfo.ro

CUM NE PUTEŢI CONTACTA. În această perioadă, redactorii Ferma şi Agroinfo sunt alături de voi, fermierii români, pentru a vă face publice problemele cu care vă confruntaţi şi pentru a le aduce în atenţia autorităţilor. Vă rugăm să ne trimiteţi întrebările şi sesizările voastre pe adresa redacţiei: redactia@revista-ferma.ro sau să ne trimiteţi mesaje pe paginile de facebook Revista Ferma şi Agroinfo.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →