AgriPlanta-RomAgroTec se reprogramează pentru o dată ulterioară! - Revista Ferma
2 minute de citit

AgriPlanta-RomAgroTec se reprogramează pentru o dată ulterioară!

În contextul măsurilor de prevenţie împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19, DLG InterMarketing anunţă reprogramarea expoziţiei agricole AgriPlanta-RomAgroTec 2020, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Decizia organizatorului DLG InterMarketing, împreună cu partenerii evenimentului, se bazează pe evaluarea actuală a riscului epidemiei de COVID-19 de către autoritățile locale și globale. Conform celor mai recente decizii ale statului român precum şi a recomandărilor de prevenţie şi siguranţă, situația COVID-19 în România continuă să fie incertă, iar evoluția din perioada următoare este dificil de prevăzut în această etapă.

„DLG InterMarketing şi partenerii săi consideră prioritare sănătatea şi siguranţa expozanţilor, vizitatorilor şi furnizorilor. DLG InterMarketing va continua să monitorizeze îndeaproape situația și va oferi actualizări, pe baza evaluărilor oficiale ale situației generale de risc.

Recomandăm ca în această perioadă sa dăm cu toţii dovadă de responsabilitate atât pentru noi cât şi pentru cei din jur, pentru a reuşi să prevenim cât mai mult răspândirea acestei epidemii„, se arată în comunicatul organizatorului AgriPlanta-RomAgroTec.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Raluca Mareş, Director Expoziţii DLG InterMarketing, r.mares@dlg.org

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →