3 minute de citit

Vino la Dicor Fest 2022!

Evenimentul propune un program de socializare și vizualizare a produselor expuse, muzică, de-ale gurii și voie bună. Mai mult decât atât, astfel de evenimente sunt de bun augur pentru toți participanții, întrucât facilitează dezbaterea diverselor probleme întâlnite în domeniul agricol, în vederea dezvoltării sectorului prin contribuția tuturor celor implicați.

 Vino la Dicor Fest 2022!1_b


Cine mai vine la Braniștea?

Scopul nostru, astăzi, este același ca în fiecare zi, de a vă oferi toată priceperea și atenția noastră, pentru a vă ajuta să faceți alegerile cele mai potrivite pentru dumneavoastră și pentru afacerile dumneavoastră și de a construi parteneriate de succes.

Alături de noi vor fi partenerii noștri, producători de echipamente agricole, partenerii de finanțare, precum și partenerii din domeniul academic de specialitate.

 

Ce puteți face la Dicor Fest?

 

Pe lângă programul de voie bună pregătit de echipa Dicor Land, ce include tombole și invitați surpriză, puteți vizita magazinul de piese de schimb, parcul de utilaje agricole, atelierul de sertizare. În plus vă puteți bucura de sfatul specialiștilor noștri privind utilajele de interes. De asemenea, puteți primi consultanță direct de la reprezentanții producătorilor din portofoliul Dicor Land, cum ar fi Maschio Gaspardo, Lemken, Olimac, IRTEC, Pronar, Madara, Rolmako, Zanon, APV.

 Vino la Dicor Fest 2022!4_b


Soluții fiabile pentru agricultura zilelor noastre

Dicor Land este unul dintre furnizorii de top de utilaje agricole, piese, soluții tehnice, service și servicii de finanțare necesare realizării performanței în agricultură. Încă de la început, viziunea noastră s-a axat pe a oferi pieței din România un partener de încredere pentru fermieri. Întrucât România are nevoie de susținere pentru a-și atinge potențialul agricol, Dicor Land își canalizează eforturile pentru a putea satisface nevoia constantă de parcuri de mecanizare și puncte de service, precum și pentru a fi un consultant de bază în găsirea unor soluții fiabile pentru agricultura secolului 21.

 

Stoc imens de utilaje

Dicor Land are un stoc de peste 700 utilaje agricole de la pluguri, scarificatoare, combinatoare și până la semănători, mașini de erbicidat, fertilizatoare, utilaje pentru prelucrarea fânului, sisteme de irigat etc. Puteți oricând să optați pentru garanții extinse și să vă preocupați doar de planul agricol și realizarea acestuia fără a avea grija defecțiunilor timpurii.

 

DICOR LAND, ÎN 4000 DE FERME ÎN 2022

Până în prezent, compania noastră a ajuns în 4000 de ferme, a vândut peste 1200 de utilaje și echipamente agricole și peste 150.000 piese de schimb. Dicor Land a încheiat 2021 pe primul loc în topul dealerilor pentru mărcile Maschio Gaspardo și Olimac și s-a remarcat ca dealer reprezentativ pentru producători de renume precum Lemken, Irtec, Pronar și Madara.

 

 

un articol de

DICOR LAND

mai multe pe această temă https://dicorland.ro/

Cisteste si...

IMG 0801 S-a deschis AGROMALIM 2023!

S-a deschis AGROMALIM 2023!

Cel mai mare târg de agricultură din vestul ţării şi-a deschis oficial porţile – AGROMALIM 2023. Ediţia cu numărul 33 […]

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →