Veste bună pentru LEGUMICULTORI: Aveţi o ŞANSĂ! - Revista Ferma
2 minute de citit

Veste bună pentru LEGUMICULTORI: Aveţi o ŞANSĂ!

“Aş dori să transmit un mesaj special pentru legumicultori, care ne-au semnalat că rămân cu marfa nevândută datorită faptului că în pieţele agro-alimentare nu mai vin oamenii să-şi cumpere legumele produse în spaţiile protejate: De mâine (n.r. astăzi 30 martie) vom avea postat un formular pe care vă încurajez să îl completaţi şi să introduceţi acolo ce cantităţi de legume aveţi disponibile. Încercăm să avem un dialog cu hipermarketurile să se deplaseze în bazinele legumicole de unde sunteţi să vă preia marfa”, a declarat Emil-Florian Dumitru, secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

“Ţin să vă asigur că suntem cu toţii conştienţi de efortul pe care-l faceţi în această perioadă pentru a asigura securitatea alimentară a românilor!”, a adăugat acesta.

legumicultori-madr_b

Platforma poate fi accesată AICI!

IMPORTANT!

Producătorii din sectorul legumicol pot publica oferte cu condiţia să aibe un atestat / certificat de producător valid. Legumicultorii îşi asumă responsabilitatea informaţiilor publicate în acest portal.

“Vreau să vă rog imperios să respectaţi distanţarea socială şi să vă asiguraţi că în fermă sunt respectate toate regulile de igienă, să asiguraţi o rotaţie a celor care merg în câmp, astfel încât să nu existe vreun blocaj odată cu apariţia vreunui focar de coronavirus”, a precizat la finalul mesajului, Emil Dumitru.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →