2 minute de citit

Vantage este dealer exclusiv Muller Electronics în România

Müller-Elektronik este o companie cu peste 375 angajaţi, iar sectorul principal de activitate constă în fabricarea pieselor de schimb şi a soluţiilor OEM pentru vehiculele folosite în activităţile agricole. Este o companie pionier în agricultura de precizie, fiind cunoscută mai mult pentru dezvoltarea, producţia şi vânzarea de Electronic Control Units (ECUs).
Întrucât de-a lungul anilor numeroşi producători s-au confruntat cu multe dificultăţi la instalarea şi montarea ecranelor multiple în fiecare cabină şi la transferul acestora între tractoare, compania Müller-Elektronik împreună cu alţi producători din domeniu propun o soluţie. Inovaţia constă în crearea ISOBUS ca fiind standardul universal pentru comunicarea în sistem electronic, între implemente, tractoare şi sistemele de management din ferme.

Vantage este dealer exclusiv Muller Electronics în România_b

Trimble şi Muller Electronics, o fuziune în beneficiul fermierilor
Acum, Muller Electronics anunţă că echipa Vantage va fi noul suport pentru clienţii existenţi şi pentru toţi utilizatorii produselor Muller pe teritoriul României, oferind un service complet, precum şi consultanţă cu privire la practicarea agriculturii de precizie. Echipa Vantage are deja în România o experienţă foarte mare în susţinerea fermierilor pentru practicarea agriculturii de precizie, fiind distribuitorul autorizat şi al companiei americane Trimble – lider mondial în soluţiile GPS. Acum Vantage România va ajuta şi clienţii Muller Electronics să găseacă soluţiile optime pentru a obţine rezultate maxime în fermele lor.
Anul trecut, Muller Electronics a anunţat fuziunea cu liderul mondial pentru tehnologii GPS – compania americană Trimble. Prin combinarea soluţiilor tehnologice propuse de Trimble cu ceea ce oferă compania Müller, practic se va permite dezvoltarea unor soluţii noi şi interesante pentru agricultorii din întreaga lume, care se confruntă destul de des cu problema integrării unor produse software şi hardware cu diferite mărci de utilaje agricole.
Echipa Vantage a adus treptat conceptul de agricultură de precizie în fermele românilor, fiind singura companie de pe piaţă care oferă un ciclu complet de servicii şi produse destinate practicării agriculturii de precizie, precum şi suport tehnic şi consultanţă. Compania Vantage a venit la momentul potrivit în ajutorul fermierilor români cu soluţii complete de gestionare a fermei şi a reuşit să schimbe percepţia agricultorilor asupra modului de practicare a agriculturii.

Text şi foto: Vantage România

Un articol publicat în revista Ferma nr. 15/220 (ediţia 1-14 septembrie 2019)

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →