Valtra Q câștigă Premiul juriului ”Farm Machine 2023” - Revista Ferma
1 minut de citit

Valtra Q câștigă Premiul juriului ”Farm Machine 2023”

MEWI - valtra Q_b

Lansată în septembrie 2022, seria Q este cea mai nouă completare a generației a 5-a de tractoare Valtra. Cunoscută drept ”Bestia”, seria Q completează domeniul de putere Valtra, în clasa 230-305 CP.
”Bestia” a atras rapid atenția industriei datorită sistemului său de propulsie eficient și puternic bazat pe CVT și pentru tehnologiile inteligente destinate agriculturii, precum Valtra Guide, Variable Rate Control și SmartTurn, care fac parte din dotarea standard. Fermierii și antreprenorii deopotrivă au lăudat seria Q pentru confort, manevrabilitate și ergonomie.

 

”Bestia” participă la turneul Valtra SmartTour

În cele din urmă, gradul mare de adaptabilitate al seriei Q și orientarea spre fermierii contractori de echipamente agricole sunt cele care au făcut posibilă câștigarea Premiului juriului FARM MACHINE 2023, la SIMA, în Paris, în 6 noiembrie.

Clienții și fanii Valtra se pot întâlni cu ”Bestia” la diferite evenimente din Europa, deoarece Seria Q se alătură turneului Valtra SmartTour. Alternativ, Seria Q poate fi vizionată oricând în showroom-ul virtual Valtra.

 

 

 un articol realizat de: MEWI

mai multe pe această temă: www.mewi.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →