3 minute de citit

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie într-un singur loc

Printre acestea, utilaje pentru producerea și distribuirea furajelor, precum și remorci pentru împrăștierea gunoiului de grajd. UTILBEN le pune la dispoziție clienților săi un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, prin care aceștia găsesc tot ce au nevoie într-un singur loc: utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, soluții de finanțare și consultanță de specialitate.

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie intr-un singur loc_b

Tractoarele Kioti sunt fabricate integral în Coreea de Sud și sunt un etalon în materie de performanțe și productivitate. Producătorul asiatic are 76 de ani de experiență în fabricarea de utilaje agricole și este recunoscut la nivel mondial pentru forța și rezistența produselor sale. Compania UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere, iar toate utilajele respectă normele de poluare Stage V și pot fi conduse legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică. 

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie intr-un singur loc 1_b

Enorossi este un fabricant de echipamente agricole care s-a specializat pe cultura fânului. Printre acestea, se numără cositoare, greble de răvășit și de adunat fânul, prese de balotat și mașini de înfoliat. Compania italiană Enorossi are o experiență de peste 50 de ani în fabricarea de implemente agricole, iar produsele sale sunt recunoscute pentru calitatea materialelor, tehnologia de ultimă oră și, nu în ultimul rând, durabilitate. UTILBEN vă recomandă cositoarea pe tambur Enorossi BT 165 M, grebla de adunat Enorossi 420 EVO PROFI 9, grebla de adunat de tip soare Enorossi RT9 și presa de balotat Enorossi RB 120. 

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie intr-un singur loc 2_b

Remorcile tehnologice Matrix sunt apreciate de fermierii din întreaga lume pentru maniera optimă în care distribuie hrana pentru animale. Grupul italian Italmix are o experiență de aproape 30 de ani în dezvoltarea remorcilor furajere, tocătoarelor de paie, mixerelor de biogaz și compost. Aceste utilaje performante vă asigură un cost mic de exploatare, tehnologie la cel mai înalt nivel și eficiență în procesul de hrănire a animalelor. 

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie intr-un singur loc 3_b

Mașinile F.lli Annovi de împrăștiat gunoiul de grajd au o capacitate cuprinsă între 2,5 metri cubi și 23 de metri cubi, așa că sunt ideale pentru toate tipurile de ferme și pentru o gamă largă de nevoi. În plus, F.lli Annovi vă pune la dispoziție o varietate de modele, atât pentru fermele mici, cât și pentru cele mijlocii și mari. Un avantaj demn de luat în seamă este că producătorul italian F.lli Annovi are nu mai puțin de 63 de ani de experiență în domeniul mașinilor agricole, în special al celor care împrăștie gunoiul de grajd. 

UTILBEN, toate echipamentele pentru zootehnie intr-un singur loc 4_b

Pentru mai multe detalii despre echipamentele agricole și serviciile din oferta UTILBEN, accesați www.utilben.ro sau luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000.

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

 

UTILBEN

  • 17 ani de experiență în industrie
  • 3.500 de utilaje vândute
  • 120 de angajați profesioniști
  • 500 de furnizori parteneri
  • 30.000 de produse pe website

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →