UTILBEN, garanția echipamentelor fiabile - Revista Ferma
3 minute de citit

UTILBEN, garanția echipamentelor fiabile

UTILBEN, companie 100% românească, este alături de fermieri cu cele mai bune soluții în materie de utilaje și echipamente agricole. De 15 ani, accentul cade pe afaceri făcute cu integritate și caracter.

 Ruben si Oana_b

De ce să alegi UTILBEN!


UTILBEN este unic importator în România pentru gama de tractoare Kioti de la 21 la 125 de cai putere. Toate utilajele Kioti respectă normele de poluare Stage V, ceea ce înseamnă că pot fi înmatriculate și pot circula legal pe drumurile publice din țara noastră. Tractoarele Kioti sunt ideale pentru agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

UTILBEN înțelege importanța tratamentelor agricole, așa că vine în ajutorul tău cu atomizoarele fabricate de producătorul italian Caffini. Modelul Trend Reverse este ideal pentru pomicultură, mai ales datorită rezervorului de 1.000 de litri și debitului pompei, de 100 de litri pe minut. Compania Caffini are o tradiție de aproape 100 de ani în fabricarea de echipamente agricole performante.

UTILBEN vă recomandă echipamentele pentru furaje marca Enorossi: cositori cu tambur, cositori cu discuri, greble de împrăștiat fânul, precum și greble de adunat fânul. Enorossi este un renumit producător italian de echipamente agricole, cu 68 de ani de experiență în domeniu.

UTILBEN vă prezintă un echipament perfect pentru prelucrarea solului: grapa rotativă Forigo F110-150. De 50 de ani, compania italiană Forigo este un producător de încredere pentru clienții din întreaga lume, grație produselor inovative și eficiente fabricate.

UTILBEN vă propune echipamentele de prelucrare a solului marca Otma, deținută de Nardi. La noi, găsiți pluguri reversibile cu 2+1 trupițe, pluguri reversibile cu 3+1 trupițe, scarificatoare cu tăvălug și freze rotative. Faimosul producător italian Nardi are 126 de ani de experiență în domeniul agricol, o garanție a profesionalismului și excelenței.

UTILBEN vă oferă o gamă largă de soluții pentru agricultură, între care și vidanja Pomot T544/3. Acest echipament performant are o capacitate de 8.000 de litri, iar bazinul este din tablă cu o grosime de 5 milimetri, zincată pe ambele părți. Pomot este o companie poloneză, apreciată pentru fabricarea de echipamente agricole rezistente și trainice.

UTILBEN vă invită să descoperiți remorcile agricole marca Romsan. Modelul R160 CSGA este o remorcă dublu ax cu posibilitate de basculare în 3 părți, care poate transporta până la 16 tone de material. Romsan este un producător turc de echipamente agricole, recunoscut pentru robustețea și durabilitatea produselor sale.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

 

un articol de UTILBEN

mai multe pe această temă www.utilben.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →