Ungaria, România și Serbia ca următor pas pentru ROBOTTI - Revista Ferma
3 minute de citit

Ungaria, România și Serbia ca următor pas pentru ROBOTTI

Robotti2_bPoza 1: ROBOTTI plantând rapiță în Norvegia

evofarming KFT va deservi piețele de agricultură de precizie și robotică din Ungaria, România și Serbia. Accentul principal în aceste țări va fi utilizarea ROBOTTI la fermierii agricoli și horticole, precum și la universitățile agricole. evofarming KFT va oferi un serviciu local excelent și asistență la un nivel înalt în orice moment.

Robotti3_bPoza 2: CEO-ul evofarming, Johann Ocken și directorul de vânzări al AGROINTELLI, Anna Sprinzl, semnează contractul 

Despre evofarming KFT

Unul dintre proprietarii evofarming KFT, Johann Ocken, este deja proprietarul sau directorul general al mai multor companii care vând utilaje agricole în Ungaria. Recent, pentru a urmări optim tendințele agriculturii moderne și, mai ales, pentru a face față problemei masive a lipsei forței de muncă, a decis să trateze mai îndeaproape temele inovatoare ale agriculturii de precizie și robotică. La 1 ianuarie 2022, împreună cu partenerii săi, care au legături bune cu piețele din România și din Serbia, au înființat evofarming KFT. Accentul său este o dezvoltare nouă, inovatoare în agricultură. Cu ROBOTTI ca produs inițial, evofarming KFT urmează tendințele actuale ale pieței.

Johann Ocken explică: „Oferim deja multe tipuri diferite de mașini agricole pentru piața maghiară și vom continua să ne dedicăm atenția pieței de mașini agricole tradiționale. Robotica și noua tehnologie necesită personal concentrat exclusiv pe acest domeniu, motiv pentru care am decis să creăm evofarming.” El continuă: „Vom folosi experiența noastră din domeniul tradițional al agriculturii pentru a oferi robotul clienților noștri existenți: fermieri de diferite dimensiuni, legumicultori și universități agricole. Datorită modularității sale, ROBOTTI este cu siguranță produsul potrivit pentru acest grup țintă și de aceea a fost important pentru noi să-l includem în portofoliul nostru.” 

În sfârșit, adaugă: „Cerințele pentru producția de produse agricole se vor schimba enorm în următorul deceniu. Schimbările climatice, cerințele de protecție a mediului, nevoile consumatorilor față de producția ecologică, evitarea muncii monotone, deficitul de resurse umane etc. În urmă cu câțiva ani, industria auto a început să dezvolte o formă de producție care a făcut posibilă efectuarea tuturor etapelor de lucru. de roboți. Chiar dacă încă pare a fi o utopie în 2022, această cale a „agriculturii hands free” în agricultură a început deja și va continua să se dezvolte foarte rapid în următorii câțiva ani.”Robotti1_b

Picture 3: ROBOTTI plantând porumb în Germania 

 Despre AGROINTELLI

AGROINTELLI este o companie daneză de robotică de câmp, fondată în 2015. ROBOTTI este produsul inițial al companiei și este unul dintre cei mai avansați roboți agricoli din lume. Este alimentat cu motorină, cu cuplare standard în trei puncte, astfel încât să poată fi echipat cu unelte agricole standard pentru a efectua diferite sarcini de câmp pe tot parcursul sezonului. Există două modele de ROBOTTI – 150D și LR. ROBOTTI 150D are o priză de putere și două motoare, unde unul operează exclusiv priza de putere. ROBOTTI LR este proiectat pentru operațiuni fără priză de putere, are un motor, un rezervor de motorină de 300 l și o capacitate de ridicare de 1250 kg.

Sfârșitul anului 2021 a fost intens pentru compania daneză, care își extinde în mod activ acoperirea robotului său în întreaga lume. Prezența ROBOTTI în multe țări este crucială, deoarece faptul că ROBOTTI funcționează pe tot parcursul sezonului este cel mai bun punct de vânzare.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →