Ultima zi de cereri APIA pentru sprijin crescători de animale! - Revista Ferma
1 minut de citit

Ultima zi de cereri APIA pentru sprijin crescători de animale!

noii fermieri inteligenti b Ultima zi de cereri APIA pentru sprijin crescători de animale!

Crescătorii de porci și de păsări pot depune cereri APIA pentru sprijinul pentru bunăstarea animalelor acordat prin Intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor până pe 24 martie 2024.

APIA informează potențialii beneficiari că, până la data de 24 martie 2024 inclusiv, aceștia pot depune la APIA cereri de plată pentru intervenția DR-06 – Bunăstarea animalelor Pachet a) – Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și Pachet b) – Plăți în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul Planului Strategic PAC 2023 – 2027.

Sprijinul pentru bunăstarea animalelor reprezintă o plată compensatorie pentru pierderile de venit și costurile suplimentare suportate de fermieri și are forma unei plăți anuale fixe pe Unitate Vită Mare (UVM).

Completarea și depunerea cererii se efectuează exclusiv electronic, de către beneficiar, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro – secțiunea DR 06 – Bunăstarea animalelor, conform procedurii deja cunoscute.

Instrucțiunile pentru depunerea cererilor și informațiile necesare pentru acordarea plăților sunt cuprinse în Ghidurile Solicitantului pentru Intervenția DR-06, disponibile pe site-ul APIA.

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →