2 minute de citit

Triton, inamicul resturilor vegetale

Triton, inamicul resturilor vegetale_b

Un avantaj al combinatorului Triton este prelucrarea eficientă a resturilor vegetale și chiar a culturilor intermediare cu înălțimea de până la 40 cm, pe care le amestecă și le încorporează perfect în solul prelucrat.

Organele de lucru al utilajului Triton sunt formate din secții cu discuri și cu sape.

• Discurile au diametre de 510 mm sau 560 mm, avân protecție împotriva obstacolelor și suprasolicitării. Discurile prelucrează solul uniform pe toată suprafața până la adâncimea de 0-12 cm. Adâncimea de lucru a discurilor poate fi reglată din tractor, în timpul deplasării.

• Sapele sunt dispuse pe două rânduri și prelucrează solul la adâncimi de la 3 până la 35 cm.

• Discurile de nivelare, cu control hidraulic, nivelează solul înaintea tăvălugului și măresc efectul de încorporare în sol a resturilor vegetale.

• Tăvălugul posterior sparge bulgării și recompactează solul.

 

Configurații personalizate

Triton dispune de o gamă bogată de accesorii suplimentare, cum ar fi sape și tăvălugi, clientul putând să-și configureze cea mai avantajoasă combinație pentru condițiile de sol din ferma lui. Triton este potrivit pentru fermierii care au nevoie să încorporeze o cantitate mai mare de resturi vegetale rămase după culturi precum porumbul pentru boabe și chiar încorporarea plantelor mature.

Mai multe detalii tehnice despre combinatorul Triton puteți afla pe site-ul www.farmet.ro.

 

 

un articol de

FARMET

mai multe pe această temă www.farmet.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →