3 minute de citit

Trelleborg și Agricolus, pact pentru fermieri

Trelleborg, în parteneriat cu Agricolus, lansează noua platformă integrată pentru a oferi soluții digitale pentru o agricultură inteligentă și durabilă. Platforma comună oferă fermierilor informații-cheie suplimentare pentru a-i ajuta să crească recoltele și să optimizeze managementul fermei printr-un site web și o aplicație mobilă.

 Trelleborg si Agricolus, pact pentru fermieri_b


Cum te ajută platforma Agricolus?

Combinând avantajele sistemului de management al presiunii TLC+ și caracteristicile și serviciile specializate ale platformei Agricolus, fermierii au următoarele avantaje:

• Pot îmbunătăți managementul agronomic al fermei lor lucrând într-un mod mai durabil.

• Utilizatorii pot profita de modele de prognoză, de cercetare geo-localizată a culturilor și de teledetecție prin satelit, pentru a monitoriza sănătatea culturilor, pentru a preveni dăunătorii și bolile și pentru a reduce costurile variabile cu mai mult de 20% prin adoptarea presiunii corecte în anvelope.

 

Soluții digitale în mâinile fermierilor

„Ca și companie, suntem încântați să conducem viitorul agriculturii. Prin crearea acestei platforme nou integrate cu Agricolus, credem că putem inspira mai mulți fermieri să folosească inovațiile tehnologice pentru a-și îmbunătăți afacerea. Colaborând cu cei mai promițători dezvoltatori și companii start-up, putem pune cele mai inteligente soluții digitale în mâinile fermierilor pentru o agricultură de precizie mai durabilă”, a declarat Paolo Pompei, președintele Trelleborg Wheel Systems.

 

Viziune comună

„Această nouă platformă digitală integrată confirmă și întărește parteneriatul strategic cu Trelleborg. Colaborarea noastră este rezultatul viziunii comune asupra viitorului agriculturii, în care sustenabilitatea joacă un rol cheie. Dorim să promovăm transformarea digitală în sectorul agricol, oferind fermierilor tehnologii ușor de utilizat, accesibile și inovatoare, care să le susțină munca de zi cu zi în domeniu”, a precizat Andrea Cruciani, CEO Agricolus. 

 

INOVAȚIE ȘI DIGITALIZARE

Trelleborg și Agricolus continuă să-și îmbine expertiza, resursele și tehnologia în urma acordului de parteneriat din 2019, pentru a sprijini digitalizarea agriculturii prin construirea de soluții inovatoare, bazate pe cloud. Agricolus este un start-up inovator care dezvoltă soluții pentru agricultura digitală. Compania a fost fondată în 2017 în Perugia, Umbria – „inima verde” a Italiei – și își propune să sprijine fermierii, organizațiile și profesioniștii din acest sector pentru simplificarea și îmbunătățirea activității lor în domeniu prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră de colectare și de analiză a datelor.

 

un articol de

TRELLEBORG

mai multe pe această temă www.trelleborg.com

 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →