3 minute de citit

Trelleborg şi Agricolus combină experienţa de înaltă tehnologie pentru a îmbunătăţi agricultura de precizie

Trelleborg-digital-tools-720x500-grande_b

Wheel Systems, declară: „Ca si companie, suntem încântaţi să conducem viitorul agriculturii. Prin crearea acestei platforme nou integrate cu Agricolus, credem că putem inspira mai mulţi fermieri să folosească inovaţiile tehnologice pentru a-şi îmbunătăţi afacerea. Colaborând cu cei mai promiţători dezvoltatori şi companii start-up, putem pune cele mai inteligente soluţii digitale în mâinile fermierilor pentru o agricultură de precizie mai durabilă.”

TLC-Plus-App-Download_b

Andrea Cruciani, CEO Agricolus, a adăugat: „Această nouă platformă digitală integrată confirmă şi întăreşte parteneriatul strategic cu Trelleborg. Colaborarea noastră este rezultatul viziunii comune asupra viitorului agriculturii, în care sustenabilitatea joacă un rol cheie. Dorim să promovăm transformarea digitală în sectorul agricol, oferind fermierilor tehnologii uşor de utilizat, accesibile şi inovatoare, care să le susţină munca de zi cu zi în domeniu.”

Trelleborg şi Agricolus continuă să-şi îmbine expertiza, resursele şi tehnologia în urma acordului de parteneriat din 2019, pentru a sprijini digitalizarea agriculturii prin construirea de soluţii inovatoare, bazate pe cloud. Agricolus este o start-up inovatoare care dezvoltă soluţii pentru agricultura digitală. A fost fondată în 2017 în Perugia, Umbria – „inima verde” a Italiei – şi îşi propune să sprijine fermierii, organizaţiile şi profesioniştii din acest sector în simplificarea şi îmbunătăţirea activităţii lor în domeniu prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră de colectare a datelor şi analiză.

Mai multe informaţii pe https://www.trelleborg.com/en/wheels/tools-and-resources/agriculture-and-forestry-tires/tlcplus 

Combinând avantajele sistemului de management al presiunii TLC + şi caracteristicile şi serviciile specializate ale platformei Agricolus, fermierii pot îmbunătăţi managementul agronomic al fermei lor lucrând într-un mod mai durabil. Utilizatorii pot profita de modele de prognoză, de cercetare geo-localizată a culturilor şi de teledetecţie prin satelit pentru a monitoriza sănătatea culturilor, pentru a preveni dăunătorii şi bolile şi pentru a reduce costurile variabile cu mai mult de 20% prin adoptarea presiunii corecte în anvelope.

Trelleborg Wheel Systems este furnizor global de anvelope şi roţi complete pentru vehicule off-road, cum ar fi maşini agricole, utilaje pentru manipularea marfurilor si materialelor, vehicule pentru construcţii şi aplicaţii speciale. Oferă soluţii specializate pentru a crea valoare adăugată clientilor sai şi este partenerul celor mai importanţi producători de utilaje si echipamente din domeniu. Unităţile sale de producţie sunt situate în Italia, Letonia, Brazilia, Republica Cehă, Serbia, Slovenia, China, Sri Lanka şi SUA. www.trelleborg.com/wheels

Compania Trelleborg este lider mondial în soluţii de inginerie a polimerilor ce etanşează, amortizează şi protejează produsele critice utilizate în medii de lucru solicitante. Soluţiile sale inovatoare accelerează într-un mod sustenabil performanţa oferită clienţilor. Trelleborg Group are vânzări anuale de circa 34 de miliarde SEK (3,34 de miliarde EUR, 3,95 de miliarde USD), în aproximativ 50 de ţări. Grupul este format din trei domenii de activitate: Trelleborg Industrial Solutions, Trelleborg Sealing Solutions şi Trelleborg Wheel Systems şi dintr-un segment de raportare, Businesses Under Development. Capitalul Trelleborg este cotat începând cu 1964 pe piaţa bursieră Nasdaq Stockholm, nivelul superior de capitalizare, Large Cap. www.trelleborg.com 

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →