2 minute de citit

Tractorul cu numărul 1.000.000! MASSEY FERGUSON A PRODUS ŞI LIVRAT UN MILION DE TRACTOARE

fiches_massey_millionieme_tracteur_b

Evenimentul s-a produs, zilele trecute, la Centrul Gobal de Excelenţă în Inginerie şi Fabricaţie Massey Ferguson Beauvais din Franţa.

Tractorul, model MF 8S.305 Dyna-VT, emblematic pentru companie, a fost livrat lui Thierry Aubrée, antreprenor francez, pasionat de noile tehnologii, conservarea solului şi de practicile agricole durabile. Ferma lui este înzestrată cu alte patru tractoare, trei combine, două prese de balotat şi un încărcător telescopic, toate marca Massey Ferguson. 

MF+Factories-Beauvais1-Beauvais-1018-56000_9cb61bfd-1e0f-4b3e-a9d4-a7f3ac56e617-prv_b 

 

Cea mai mare fabrici de tractoare deţinute de AGCO în Europa

 

Centrul Gobal de Excelenţă în Inginerie şi Fabricaţie Beauvais, Massey Ferguson, care sărbătoreşte în acest an cea de-a 175-a aniversare, livrează până la 100 de tractoare pe zi către reprezentanţele sale. Circa 80% dintre acestea sunt exportate în peste 70 de ţări.

În nomenclatorul de fabricaţie se disting seriile: MF 4700M; MF 5700M; MF 5S; MF 6S; MF 7S; MF 8S şi MF 8700S, cu puteri cuprinse între 75 şi 405 CP, precum şi toate tipurile de transmisii. 

Centrul de la Beauvais cuprinde patru capacităţi de producţie întinse pe 54 de hectare şi este primul producător şi exportator francez de utilaje agricole.

Despre AGCO

AGCO (NYSE:AGCO) este lider global în proiectarea, fabricarea şi distribuţia de maşini agricole şi tehnologie de precizie în agricultură. 

AGCO oferă valoare clienţilor prin portofoliul său de mărci diferenţiate, inclusiv mărci de bază precum Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson®, Precision Planting® şi Valtra®. 

Având la bază soluţiile de agricultură inteligentă Fuse®, linia completă de echipamente şi servicii AGCO ajută fermierii să producă cât mai multă hrană în mod durabil.  

Fondată în 1990 şi cu sediul în Duluth, Georgia, SUA, AGCO a avut vânzări nete de aproximativ 11,1 miliarde USD în 2021.

 

Marian MUŞAT

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →