„TRACTOR OF THE YEAR 2023” – VĂ PREZENTĂM CÂȘTIGĂTORII ACESTUI PREMIU IMPORTANT SPONSORIZAT DE BKT - Revista Ferma
4 minute de citit

„TRACTOR OF THE YEAR 2023” – VĂ PREZENTĂM CÂȘTIGĂTORII ACESTUI PREMIU IMPORTANT SPONSORIZAT DE BKT

EIMA (Bologna), 9 noiembrie 2022 – Mult-așteptata finală a noii ediții a Tractor of the Year 2023 (TotY), importantul eveniment care răsplătește cele mai inovatoare tractoare de pe piața europeană, tocmai s-a încheiat. BKT a fost sponsorul principal al evenimentului pentru al treilea an consecutiv și va continua să fie până în 2024.

BKT - Tractor of the year_b

Ceremonia de premiere s-a desfășurat astăzi în cadrul EIMA, târgul internațional dedicat utilajelor agricole.

Pe parcursul unui an, cei 25 de membri ai juriului, anume jurnaliști experți în mecanizare agricolă și care reprezintă același număr de magazine specializate de pe întreg continentul european, s-au angajat să studieze, să observe și să evalueze cele mai inovatoare și mai performante tractoare de pe piață. Iar astăzi, aceștia au votat câștigătorii celor patru categorii ale competiției.

Aceștia sunt:

  1. Tractorul anului 2023: Fendt cu modelul FENDT 728 VARIO
  2. Cele mai bune utilitare 2023: McCormick cu modelul X6.414 P6-Drive
  3. Cel mai bun din categoria Specializate 2023: New Holland cu modelul T4.120 F
  4. TotY sustenabil 2023: JCB cu modelul JCB FASTRAC 4220 iCON

 

În iunie, juriul s-a întrunit pentru prezentarea candidaților, iar în septembrie, pentru testarea pe teren a noutăților, selectând în acest mod finaliștii. Bineînțeles, aceasta nu a fost o sarcină ușoară dacă luăm în considerare nivelul de concurență extraordinar de înalt, cu ridicarea de la an la an a ștachetei în ceea ce privește tehnologia și inovația, și rivalitatea dintre cei mai importanți producători mondiali.

În realitate, evenimentul Tractor of the Year este „locul” în care se descoperă și se sărbătorește viitorul mecanizării agricole, unde tractoarele și echipamentele acestora sunt în centrul atenției. O inițiativă susținută de BKT încă de la început:

„Nu putem decât să fim mândri că susținem acest premiu destinat viitorului agriculturii”, comentează Lucia Salmaso, Directorul executiv al BKT Europe. „Inovația, tehnologia și imboldul de a face întotdeauna mai mult și mai bine din punct de vedere al sustenabilității sunt, de fapt, adevăratele motoare care propulsează BKT, motivându-ne să producem anvelope cu caracteristici permanent îmbunătățite, perfecte pentru orice situație.

În fiecare an, mă uimesc uimitoarele soluții tehnologice dezvoltate și studiile aprofundate ale producătorilor.

Ofer Fendt, McCormick, New Holland și JCB cele mai sincere felicitări, deoarece au demonstrat că reprezintă un model de dezvoltare pentru întregul nostru sector, reamintindu-ne cât de important este să privim în viitor cuprinși de pasiune și entuziasm.

„Suntem foarte satisfăcuți că, și în acest an, provocarea pentru cele 4 premii TotY a fost foarte intensă”, confirmă Fabio Zammaretti, Președintele Tractor of the Year.„Per ansamblu, juriul a evaluat 16 tractoare de la 13 mărci diferite, unele dintre care fiind debutante în cadrul acestei competiții.

Periplul de evaluare a început în luna iunie a acestui an, odată cu lansarea evenimentului „Let the Challenge Begin”. În cadrul evenimentului, producătorii și-au prezentat tractoarele concurente. Ulterior, pe întreaga perioadă a lunii septembrie, juriul a avut posibilitatea de a testa tractoarele pe teren. Așadar, ceremonia de premiere de astăzi reprezintă ultima etapă a acestui periplu de un an. Felicitările mele câștigătorilor celor 4 premii TotY 2023.”

Au fost stinse reflectoarele pentru Tractor of the Year 2023. Acum, singurul lucru pe care îl putem face este să așteptăm extraordinarele noutăți din acest sector pentru anul viitor. Iar BKT va fi acolo.

 

Despre BKT: 

Balkrishna Industries Ltd. (BKT) este un producător de anvelope cu sediul în India. Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit. Soluțiile inovatoare de la BKT sunt proiectate pentru exigențele oricărui tip de utilizator și includ peste 3.200 de produse diferite, comercializate în peste 160 de țări din toată lumea. Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul web www.bkt-tires.com.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →