Top agro-aplicații în 2022 - Revista Ferma
2 minute de citit

Top agro-aplicații în 2022

PIAŢĂ

Top agro-aplicatii in 2022 - Rally_b

• GROWERS Rally este o platformă digitală de îmbunătăţire a experienței vânzărilor, creată pentru a ajuta retailul din sectorul agricol să rămână relevant în mediul competitiv de vânzări de astăzi. Prin intermediul platformei puteţi vizualiza profilul clientului, inclusiv comenzile trecute şi prezente ale acestuia, și puteți face actualizări instantanee ale preţurilor produselor şi gestionarea rețelei de vânzări. GROWERS Rally ajută comercianţii să se conecteze cu clienţii și cu furnizorii pe cale digitală, creând o experienţă profesională unică în relaţia fermier-comerciant-client.

Top agro-aplicatii in 2022GROWERS-Rally_b

Portalul Grower de la AgVend este o aplicaţie de informare şi vânzare personalizată, pentru comerţul cu amănuntul, o aplicaţie web şi mobilă integrată care menţine clienţii conectaţi digital la afacerea dvs. Producătorii au posibilitatea de a plăti facturi, de a accesa istoricul comenzilor, de a solicita oferte de preţ pentru produsele lor şi multe altele.

IRIGAȚII

• FarmHQ de la CODA Farm Technologies este o platformă tehnologică care include un dispozitiv celular mic, senzori şi o aplicaţie care le permite fermierilor să-şi pună echipamentele mobile de irigare pe acelaşi sistem de monitorizare şi control, oferindu-le mai mult control asupra acestora, inclusiv oprirea automată a pompei. FarmHQ monitorizează constant instalația, urmărind funcționarea ei şi eventualele defecţiuni. Cu FarmHQ, dacă tamburul se opreşte, și pompa se opreşte. La nevoie, un semnal de oprire este trimis automat către pompă. Acest lucru elimină erorile de sincronizare, irosirea apei, precum și consumul inutil de energie, de bani şi de timp.

Top agro-aplicatii in 2022 FarmHQ_b

• Farm Water Advisor de la Yara America de Nord este o soluţie automatizată care permite o programare precisă a irigaţiilor, fără instrumente costisitoare. Realizat în parteneriat cu The Weather Company, Farm Water Advisor utilizează o gamă largă de date, inclusiv informaţii despre vreme şi sol, precum şi sisteme de irigare specifice câmpului în cauză, pentru a furniza prognoze meteo locale şi pentru a recomanda cel mai bun program de udat pentru producţii maxime. Aplicaţia îi sfătuieşte pe fermieri când, unde şi cât de mult să irige în următoarele şapte zile şi le permite să îşi ajusteze performanţa culturilor.

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Comportament natural pe pardoseli antiderapante Nu ignorați pododermatitele!

Nu ignorați pododermatitele!

V-ați întrebat ce legătură există între comportament, productivitate și sănătatea ongloanelor la vacile de lapte? Statisticile arată că o vacă […]

Citește mai multe știri →