2 minute de citit

Top 10 mărci de tractoare preferate de nemţi

În partea secundară a clasamentului, “bătălia” s-a dat între Claas şi New Holland. Totuşi, Claas s-a detaşat cu o diferenţă de aproape 600 de vânzări în plus. În acest top s-au clasat:
• Locul 10: Iseki – cu 757 de tractoare vândute;
• Locul 9: Valtra, care a reuşit să vândă 995 de tractoare;
• Locul 8: Massey Fergusson – cu 1.141 de vânzări;
• Locul 7: New Holland, cu 1.343 de unităţi livrate;
• Locul 6: Claas, cu 1.927 de tractoare contractate la vânzare.

Un podium… verde!

Ocupantul locului cinci al clasamentului s-a situat, ca punctaj, foarte aproape de locul şase. Este vorba de Case IH/Steyr, care a înregistrat nu mai puţin de 1.950 de tractoare vândute. Case IH şi Steyr aparţin grupului CNH.
Pe locul patru s-au clasat japonezii de la Kubota, care au trecut de două mii de unităţi livrate şi au înregistrat 2.092 de contracte de vânzare.

traktor deutz top 3_b

Pe locul al treilea în topul mărcilor de tractoare preferate de agricultorii din Germania se află Deutz-Fahr. Compania a vândut 2.356 de tractoare în 2019.

traktor-fendt top 2_b

Însă cu vânzări de două ori mai mari i-au devansat cei de la Fendt. Nu mai puţin de 5.705 de tractoare au cumpărat fermierii germani de la acest producător anul trecut.

traktor-john-deere 1 top_b

Cine e pe locul I? Aţi ghicit: “căprioarele” verzi de la John Deere. Americanii le-au vândut nemţilor 6.152 de tractoare în 2019.
Aşadar, câmpurile Germaniei sunt brăzdate mai mult de verde, apoi de roşu şi de albastru.

Acestea au fost primele 10 mărci de tractoare cel mai bine vândute anul trecut în Germania. Este vorba despre utilaje noi, vânzările fiind înregistrate de către mărcile individuale la Autoritatea Federală pentru Transporturi Auto.

Click AICI şi află ce tractoare preferă agricultorii britanici!

Sursa foto: agrarheute.de

un articol de
PAULA CIUPAG

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →