Toate băncile care dau credite pe adeverință APIA crescătorilor de animale! - Revista Ferma
2 minute de citit

Toate băncile care dau credite pe adeverință APIA crescătorilor de animale!

Bani pentru ferme
Bani pentru ferme Credit foto: istockphoto.com/Ljupco

Credite pe adeverința APIA: care sunt băncile și instituțiile nebancare ce au încheiat convenții de lucru cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) și cu Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR) pentru anul de angajament 2024 și de la care fermierii crescători de porci și de păsări pot lua credite pe adeverință, în contul subvențiilor APIA!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat, la începutul lunii aprilie, că eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurii DR-06 de bunăstare a animalelor care intenționează să acceseze credite pe adeverință în contul subvențiilor APIA, în vederea finanțării activităților curente.

La 24 aprilie, fermierii pot solicita credite în baza adeverinței APIA de la următoarele 11 bănci și IFN-uri: Raiffeisen Bank, Exim Bank, Techventures Bank, OTP Bank, Creditcoop, BRD, CEC Bank, Patria Bank, Banca Transilvania, BCR Social Finance IFN SA și Vista Bank.

Exim Bank, OTP Bank și CEC Bank au încheiate convenții de lucru atât cu Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR), cât și cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii SA – IFN (FNGCIMM).

Fermierii care vor credite de la BCR Social Finance IFN SA și solicită adeverinţă de credit de la APIA trebuie să aibă conturi deschise la BCR, deci în adeverinţă va apărea cont de BCR în mod obligatoriu, iar adeverinţa se eliberează în favoarea FRGCIP IFN SA.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →