Tamburii de irigat Rubin - Revista Ferma
3 minute de citit

Tamburii de irigat Rubin

Rubin 250 tambur Mecanica Ceahlau_b

Tamburii de irigat reprezintă rezultatul muncii asidue, experienței și dorinței de performanță a întregii echipe de cercetare-dezvoltare din cadrul companiei.

Realizarea tamburilor de irigații a constituit o prioritate pentru Mecanica Ceahlău, având în vedere lipsa precipitațiilor în cantități suficiente din ultimii ani și preocuparea fermierilor pentru asigurarea umidității culturilor, mai ales în zonele cu risc crescut de secetă. De aceea, am inclus în portofoliul nostru gama de tamburi de irigații RUBIN, venind astfel în întâmpinarea fermierilor cu produse de înaltă calitate, dar și cu expertiza și consultanța de care au nevoie în teren.

 

Suprafețe plane sau neregulate

Sistemul de irigații cu furtun pe tambur și aspersor reprezintă soluția optimă și sigură pentru fermierii preocupați de necesarul cantității de apă pentru culturile lor în scopul creșterii calitative și cantitative a producției. Instalația modernă este destinată irigării culturilor de câmp atât pe suprafețe plane, cât și pe cele neregulate, iar distribuirea apei (irigarea) prin intermediul aspersorului este precisă inclusiv în condiții de vânt. Turela rotativă asigură irigarea completă a parcelelor, fără repoziționarea șasiului, permițând astfel unui singur operator să rotească echipamentul în siguranță și cu minim de efort.

Rubin 350 Mecanica Ceahlau (1)_b


Două variante disponibile

Tamburii de irigat RUBIN reprezintă o instalație mobilă pe cărucior port-aspersor galvanizat, deplasabilă de-a lungul culturilor și este disponibilă în 2 variante: Rubin 300 și Rubin 350.

Sunt echipați cu dispozitiv pentru ridicarea hidraulică a căruciorului port-aspersor, cutie de viteze cu 6 trepte, iar transmisia la tamburi este realizată prin intermediul turbinei by-pass de înaltă eficiență cuplată direct la cutia de viteze, reducând astfel pierderile de presiune la minimum. Căruciorul port-aspersor este galvanizat și montat pe 4 roți cu ecartament variabil și greutăți suplimentare, iar șasiul și turela sunt zincate la cald. Țeava de alimentare este galvanizată și prevăzută cu două intrări, iar furtunul din polietilenă cu densitate medie permite o mai bună precizie a înfășurării și reducerea ovalizării. Cantitatea de apă distribuită este în funcție de presiune și de duză și poate varia între 36,5 și 83 mc/h.

 

CUM ÎI POȚI COMANDA?

Cu performanțe excelente în teren, design de top și prețuri de achiziție super-competitive, echipamentele sunt disponibile pentru achiziție și vor fi expuse în showroom-urile Mecanica Ceahlău din țară, precum și în showroom-urile partenerilor companiei.

Pentru detalii contact:

Email: vanzari@mecanicaceahlau.ro

Website: www.mecanicaceahlau.ro

Telefon: 0745 120 172 / 0726 703 080

 

Cisteste si...

Recomandările redacției

Witness P*S – taurul Simmental de 206.000 de euro!

În vârstă de aproximativ unsprezece luni, Witness P*S este cel mai scump taur din rasa Simmental vândut vreodată la o licitație în Bavaria. Taurul recordist este fiul lui Wirbelwind-P*S, a fost crescut de Christiane Böhm

taur Witness PS Witness P*S - taurul Simmental de 206.000 de euro!
Ultimele articole
Citește mai multe știri →