2 minute de citit

Sunt Fermy, furnizor de viitor

Când m-au întrebat cei de pe planeta mea unde doresc să dau o mână de ajutor, am indicat fără ezitare Pământul, cu sublinierea că eu caut un loc special unde oamenii să fie îndrăgostiţi de noile tehnologii din agricultură.

Aşa am ajuns luna trecută la revista Ferma şi tare bine-mi pare să vă întâlnesc!
Dar, probabil sunteţi curioşi să aflaţi cu ce mă ocup în afara onorantului rol de mascotă a FMG Ferma Media Grup.
Ei bine, trebuie să aflaţi că eu de meserie sunt transportator de viitor.
Da, da, aţi auzit bine!
Transport viitorul în diverse locuri şi timpuri!

Dar ce înseamnă asta?
Înseamnă că noi tehnologii vor fi utilizate pentru a dezvolta moduri diferite de producţie (agricultură în deşert sau în apă), pentru a aduce hrana la consumator, crescând eficienţa lanţului alimentar (ferme pe verticală, carne produsă în laborator, alimente create la imprimante 3D) iar aplicaţii sau echipamente specifice altor industrii (drone, roboţi, nanotehnologii) vor fi folosite şi în domeniul agriculturii.
Fermierul român merită să fie la curent şi să beneficieze de toate descoperirile ştiinţei!

Rolul meu va fi tocmai acela de a facilita acest lucru: aşadar, mă veţi întâlni număr de număr în paginile revistei şi veţi vedea că mai întotdeauna, vizual, am ceva de prezentat, de întrebat, de subliniat sau de recomandat.
Voi fi prezent, de asemenea, pe site-uri, pe reţelele sociale şi pe Youtube Ferma şi, desigur, ne vom putea întâlni la toate evenimentele lumii agrare.

Cartea de vizită a fermierului – de 22 de ani sloganul revistei Ferma – a însemnat şi înseamnă în primul rând informaţie de clasă.
Sunt Fermy, transportator de viitor, şi vă asigur că în continuare aici veţi găsi cel mai bun mix informaţional de prezent şi viitor în agricultura românească. Lectură plăcută!

Fermy Salut_b

FERMY – specialist Agri 4.0
Ferma Media Grup
E-mail: marketing@revista-ferma.ro

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →