2 minute de citit

SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare invită profesioniștii și pasionații din domeniul agrar la Agro Expo Satu Mare, ediția a III-a

agro expo satu mare SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare invită profesioniștii și pasionații din domeniul agrar la Agro Expo Satu Mare, ediția a III-aÎn perioada 8-10 Martie 2024 se va desfășura Agro Expo Satu Mare, un eveniment de excepție dedicat promovării și prezentării utilajelor agricole, de grădină, zootehnie și industrie alimentară. Cu edițiile anterioare am pus baza pentru un eveniment regional : Satu Mare, Maramureș, Sălaj si Bihor.

-Ne propunem să promovăm: lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

-Scopul este, de asemenea, și acela de a identifica potențialii clienți, furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori.

-Se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști din domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.

Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Aushopping si galeria Cinema One Laser Plex de pe drumul Careiului nr 77-79

Data eveniment: 8-10 martie 2024
Programul expoziției: 11.00-20.00

Deschidere oficială: 8 martie 2024, ora 13.00.

Program Zona Demo sambata si duminica între orele 12.00-19.00.

Partenerii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Expo Industry Satu Mare , Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →