2 minute de citit

SkyLine Events și Expo Industry Satu Mare invită la Agro Expo Satu Mare ediția a III-a

AgroExpo 2023_b

Ne propunem să promovăm: lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și cu scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.

Se vor organiza întâlniri cu diverși specialiști din domeniul agriculturii, dar și cu specialiști și operatori din domeniul financiar-bancar și fonduri europene.

În  data de 9 martie va avea loc Conferința Agricultura Modernă și Eficientă între orele 12.00-17.00.

Organizatorii pregătesc un program cu totul special, ce va include și concerte, atât cu DJ, cât și recitaluri rock și blues, precum și muzică populară și de petrecere, cu formații românești și maghiare.

Locația evenimentului: Satu Mare, parcarea Aushopping de pe drumul Careiului nr 77-79

Data evenimentului: 8-10 martie 2024, program expoziție între orele 11.00-20.00

Deschidere oficială: 8 martie 2024, ora 15.00.

Colaboratorii evenimentului: Asociația Pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium (Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület), APIA Satu Mare, AFIR Satu Mare, GAL Satu Mare, Revista Ferma, Expo Industry Satu Mare , SkyLine Events, Camera De Comerţ, Industrie și Agricultură Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Cisteste si...

Recomandările redacției
Ultimele articole
Citește mai multe știri →